Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan ölüp bittiğiniz onyekuru evertondan sktr yedi monacodan sktr yedi yetmedi olympiakostan sktr yedi .. Geçen sene takımını sirtlamis Avrupa Ligi'nde gayet iyi oynamış keremi 2-3 maç kötü oynadı diye tek kalemde siliyorsunuz ..
Bak sen Avrupa'da karaktere önem verirlermis sanırsın Avrupa transfer piyasasına yön veriyor da bir de keremi asagiliyor :asd:

Avrupa'da 3 takımdan sepetlenen( hatta biri yunanistan) adama daha Avrupa'ya adım atmamış ilk profesyonel sezonu geçirmiş keremin yaninda Messi muamelesi çekiyorsunuz Allah akıl fikir versin..

kubidik boş yapma begenmedigin oyuncuyu gs kadrosunda olmayan oyuncuyla kıyaslayıp durduk yere itibarsızlaştırma ve negatif enerji vericek kadar toxic gs'lisin yani fb mayalısın.
Forum %90 ı keremin şu takımda işi yok demiyor mu, hatta bırak forumu tüm taraftarların % 90 ı. Onye bizim eski futbolcumuz değil mi alma şansımız yokmuydu, neyin negatifi neyin enerjisi, bidaha bana antu mantu deme arkadaş, fikrime katılma yanlışsın de başım gözüm üzerine, saygı duyarım. Ben saygı duyuyorum sen savunuyor ve beğeniyorsun.

Ben iyi veyahut kotu demiyorum.

Takimda orta sahada bir 6 numara ve surekli basacak savasicak ihtiyaci vardi.

Berkan Alanyada bunu iyi yapiyordu.

Adami Alanyadan alip seviye atlatmakda teknik ekibin isidir.

2 metreye duzgun top atamayan carpik bacakli bir futbolcuya ne seviyesi atlatacaksin
Bak taylan bile berkandan x20 daha topcu

Adamin futbolculukla alakasi yok

rakipler gollü kazanınca biraz sinirler gerilmiş

bizim 11imiz bence en kalitelisi

biraz planlama sıkıntısı ve alternatif sıkıntımız var

okan hoca da biraz daha taktiksel detaylara ve hücum futboluna kafa yormalı

ts maçında kompakt oyunla 1-0 bile olsa 3 puan alsak yürür gideriz

Forum %90 ı keremin şu takımda işi yok demiyor mu, hatta bırak forumu tüm taraftarların % 90 ı. Onye bizim eski futbolcumuz değil mi alma şansımız yokmuydu, neyin negatifi neyin enerjisi, bidaha bana antu mantu deme arkadaş, fikrime katılma yanlışsın de başım gözüm üzerine, saygı duyarım. Ben saygı duyuyorum sen savunuyor ve beğeniyorsun.
iddialı oranlar kanıtlamanı isterim

reis bütçe ayrı scouting işi ayrı.Biri elma biri armut. Tabi ki bizden az bütçeleri vardı doğru. Ama adamlar o az bütçelerini scouting departmanlarını geliştirmek için kullandı. Bizimkiler menajerlerin getirdikleri listelerden oyuncu seçiyorlardı. Şimdi de asgari ücretli adamların izledikleri oyunculara bel bağlıyorlar para kalmayınca. Fark burada

Volede mehmeti dinlemeni oneririm

Futbolcu dusuyormus onlerine kulupden bunlarda olur olmaz diye rapor veriyormuslar genelde olmaz dedikleri kulup almiyormus
Her transfer doneminde 50 60 futbolcu oneriliyormus ve bunlar rapor veriyormus

Olay sadece futbolcu bulmak degil

Önceliğin ne olduğu senin varsayımın.

Kanat ve forvet öncelik şu an, sol bek alınması için ya PvA gitmeli ya genç oyuncu alınmalı.

Biriniz sol bek diyorsunuz diğeriniz başka bir şey, hepiniz de kendinizce haklısınız ama bırskın hoca karar versin ne yapacağına.

Öyle ahlık vahlık bir durum da yok, rakipler ittirilmesin hiç birinden bir halt olmaz.
Başakşehir asıl tehlike bence. Fener'in bugünkü futboluna iyi oynadı diyen skor yorumculuğu yapıyor. Başak bu sezon iyi geliyor bence. Onlarında belki 1 stoper + orta sahada dinamik oyuncu eksiği var gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt