Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.302
- 2.924
- 1.668
Halka geçirmeReisin en sevdigi oyun nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halka geçirmeReisin en sevdigi oyun nedir?
Halka geçirme
Son maç çok beğendim. Fiziksel olarak tam performansına geldiğinde bayılacağız bence. Torreira sergio önlerinde mertens aman aman amanSergio yu da çöp ettiğimize göre
Bu çöpe 3 milyon euro vermiştik zamanında
İste yılın mesajı,bizde bir paket malboro değerindeyiz zaten en fazlaHalka geçirme
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ooo kaliteli kanseriz.İste yılın mesajı,bizde bir paket malboro değerindeyiz zaten en fazla
Başlık transfer nöbeti başlığı olduğu için yazdım. Tempo muhabbetini sorunun Sergio'nun temposu olarak algılamansını istemem. Nwakeme'yi alıp PVA'nın önüne atıp forvet arkasına Mertens orta sahaya da Sergio koyunca sorunlar çözülmüyor malesef. Tempo öyle baskı yapıp top kampa olarak algınlanmasın. Rakip sahaya yerleşip dönen topları toplamak ve atak sürekliliği sağlamak asıl tempodur benim gözümde. Bunun için elbette kaliteli oyun bilgisine sahip oyunculara ihtiyaç var hazır olmayan Mertens bile rakip alanda doğru alan kapatınca bile rakibi 20 dakika kendi kalesine hapsedip dönen toplarda da tehlike yaşamayınca tempo yapıyorsun. Bu lig için Sergio gayet yeterli hatta fazla bile ama bizim kanatlarda kendisine ayak uydurabilecek oyun bilgisi yüksek takım oyununa katkı sağlayacak oyunculara ihtiyaç var en kötü ihtimalle Kerem ve Yunus'u yedeklemekten ziyade onların formamı kaybeder miyim acaba korkusunu yaşatacak oyuncu lazım.
Ömer ve Emre Taşdemir'in Florya'da yedikleri yemek, içtikleri su bile haram. Sokakta aç insanlar varken bunların hiçbir şey yapmadan keyif yapmasını sindiremiyorum. O sözleşmeleri verenlere yazıklar olsun.Omar, Ömer, Oğulcan, Emre T, Cica gibi looserlar hala gitmedi ya, varlıkları bile şaka gibi.
Bu adamları kulübede bile görmek sinir krizi nedeni.
Diagne'nin aklı başında olaniysa gelsin, Diagne kötü futbolcu değil ki sadece kafa biraz kırık adam daEvet izledim gollerini filan.
Üzülerek belirtmek isterim; çok pis Diagne vibeı aldım.
Attığı gollerin yarısı boş kaleye. Hantal da bi görüntüsü var. Ha Diagneden biraz daha çevik duruyor ama bitirici vuruşları kafaları filan Diagne gibi:/
Umarım almayız.
Seversin sevmezsin Ömer her görev verdiğinde oynadı. Beceriksiz, yeteneksiz o ayrı. Emre Taşdemir'e ihtiyaç duyulduğunda ortada bile yoktuÖmer ve Emre Taşdemir'in Florya'da yedikleri yemek, içtikleri su bile haram. Sokakta aç insanlar varken bunların hiçbir şey yapmadan keyif yapmasını sindiremiyorum. O sözleşmeleri verenlere yazıklar olsun.
Torreira -midjö-mertensBence Sergio, Okan Hoca'nın sistemine uygun değil. Hoca da farkında bunun. Büyük ihtimalle sezon içinde birçok maçta kesecektir Sergio'yu.
Takım prese başladığında Torriera önde prese katılıyor, Sergio arkada bekliyor. Bu durum tehlikeli. Torriera önde basarken arkadaki yerini terk ediyor. Sergio orayı kapatabilecek kapasitede değil. Presi kıran takımlar çok zorluk çıkartır.
Transfer sezonu ne zaman bitiyorTs macindan once transfer olmaz,dedeye katılıyorum
Eylülün bir günü eminim de hangisi bilmiyorum hocam.Transfer sezonu ne zaman bitiyor
8 eylül diye hatırlıyorum. Avrupada da bizden 1 hafta önce sanırım.Transfer sezonu ne zaman bitiyor