Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk'in menajeri ile Ali Akman'ın menajeri arasındaki farka bakar mısınız?

Evet izledim gollerini filan.

Üzülerek belirtmek isterim; çok pis Diagne vibeı aldım.

Attığı gollerin yarısı boş kaleye. Hantal da bi görüntüsü var. Ha Diagneden biraz daha çevik duruyor ama bitirici vuruşları kafaları filan Diagne gibi:/

Umarım almayız.
Her zenci uzun boyluyu Diagneyle benzetme artık.

Buyuk maclarda o gençler kaldırır mi sence onca baskıyı . Sağlam 3. Bir stoper olmalı takimda .

Ya hocam baskı maskı işleri boş. Ahmetcan Kaplan nasıl ki gidip o tecrübesizliğiyle Saraçoğlu gibi zor bir deplasmanda şov yaptıysa, Semih Kaya nasıl ki ilk önemli maçına Fenerbahçe maçında çıkıp o yıl prime sezonunu oynadıysa demek ki tecrübeden ziyade kalite önemli.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya hocam baskı maskı işleri boş. Ahmetcan Kaplan nasıl ki gidip o tecrübesizliğiyle Saraçoğlu gibi zor bir deplasmanda şov yaptıysa, Semih Kaya nasıl ki ilk önemli maçına Fenerbahçe maçında çıkıp o yıl prime sezonunu oynadıysa demek ki tecrübeden ziyade kalite önemli.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kalite mutlaka önemli ben de isterim alt yapımızdan gençler formayi alsın . Ama biraz gerçekçi olmak lazım . Onca yatırım yapıp şu anda böyle riske giremezsin . Yavaş yavaş uzun vadede gençleri takıma monte etmeye eyvallah tabiki de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt