Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.696
- 2.730
- 303
1 Eylül’den sonra olur transferler, Premier Lig’den alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sivasta seriye çalınan penaltıdan belliydi hersey.feghoulide son vuruslarda çok kötüydü o maçta ve sezon itibariyle.zaten feghouli sorumluk alsa yine şampiyonluk gelirdi.rize maçını çözmeliydi o moral bozuklugundaBaşak ile berabere kaldık zaten ve maçı domine etmiştik.
O sene hakem ve pandemi arası sonrası çok kötü dönmemize yazar eşit oranda.
Dogrudur da Baris Savas ve Semih Cigdem’in bile rütbesi var üstat
Dogrudur da Baris Savas ve Semih Cigdem’in bile rütbesi var üstat
feghouli bey kendine biraz özenli bakıp,işine saygısı olsa şimdi 10 numara falan arıyor olmazdık
Arama kismina "ultrarealistic, 4k, high definition, vs." gibi kelimeler yazarsan daha gercekci oluyor. Yanliz isin icine surat karisinca bozuyor
Elbette bir klâsik olarak The Office... Ama diğeride iyidir. İçinde Amy Poehler olan hiç bir şey kötü olamaz. Büyük bir hayranıyım kendisininThe Office'e mi yoksa buna mı başlasam önce.
evander ismi geçiyo ya ofansif hat için ahbap,ondan yazdım.hani kreatif ortasaha arıyoruz ya o açıdan.10 numara orda dile pelesenk olmuş artık.afedersinMörtıns var o yüzden 10 nr almayız
belotti/shamarevander ismi geçiyo ya ofansif hat için ahbap,ondan yazdım.hani kreatif ortasaha arıyoruz ya o açıdan.10 numara orda dile pelesenk olmuş artık.afedersin![]()
Salih ve nkoudou baya formdalarenkudu gibi topcu bulmak lazim
Sürekli sakatlanan mı? Bak ondan bizde tonla vardı. falcao lemina vs...enkudu gibi topcu bulmak lazim
salih dursuna karşı oynadı dün.ve 3-5-2yle cıkmıs alanyaya karsı defans arkasına sarktı uzun toplarda. 34lük candeasla da birebir kaldı hep.erken nkodou için yorum yapmak.enkudu gibi topcu bulmak lazim
Bu karı mal. Terse gitse adamın suratini gorecekBu hangi dizi yav.![]()
Shamarin kalitesi nasıl bilmiyorum ama tarzı bize uygunBelotti de Shamar da yanlış transferler olur. Bize Batshuayi veya Valencia tarzı adam lazım. Tabi bir de hızlı kanat N'kodu tarzında.
10 numara da kesinlikle Evander olmamalı.