- 3 Temmuz 2012
- 133.997
- 80.814
- 5.198
kurzawa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke alsak direği bizim maçta patlatacaktı hayvan herfbamba dieng marsilyadan ayrılmak istiyormuş
15 milyon euro isterlermis. EPL'den biri alir.bamba dieng marsilyadan ayrılmak istiyormuş
Kim renktas?Kanat için kimle görüsüldügünü tahmin ediyorum ama neyse bakalım. Var bir hayalimiz
+25m eurocok paradir bu haydut ya
eto’nun barcadaki hali gibi bi seydi
cok paradir bu haydut ya
eto’nun barcadaki hali gibi bi seydi
aksam artik koltukta yatarsin renktas. yapacak bisey yok.Lan giyim dukkaninda dedim hanima dur 2 gomlek deneyip gelecegim, foruma dalmisim kabinde. Gomlekleride almayi unutmusum. Simdi hanim kabin önünde bekliyor. Elim boş cikip ne diyecegim, acil tüyo
Ekibimize yakın giyim markalarindan mi yoksa ustatLan giyim dukkaninda dedim hanima dur 2 gomlek deneyip gelecegim, foruma dalmisim kabinde. Gomlekleride almayi unutmusum. Simdi hanim kabin önünde bekliyor. Elim boş cikip ne diyecegim, acil tüyo
Cok haklisin adas ama iste bunlar egitilmez. Hele bu CanSinir değil hırs o, abuk subuk yorum yapmayın
Gece seni NFL bilmecemle dumura ugrattigimi cabuk unuttunCok haklisin adas ama iste bunlar egitilmez. Hele bu Can
Bi problem mi var herif dort kupa kazandiran bir topcunun hayrani pekala olabilirben 18 yasında biliyorum.belhanda hayranı
O kimSinan agabey icardi gs de demis