Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Ahmet Sami Karakoç olacak gibi duruyor üstatİyice topçu antisi oldun Samfield o gelmesin bu gelmesin ee kimi alıcaz!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Sami Karakoç olacak gibi duruyor üstatİyice topçu antisi oldun Samfield o gelmesin bu gelmesin ee kimi alıcaz!!
2 sezondur b*kluyorum 2 sezondur istiyorsunuz o sırada piatek de başarıdan başarıya koşuyor!! bakalım bu sezon ozan kabak kadar gol atabilecek mi!İyice topçu antisi oldun Samfield o gelmesin bu gelmesin ee kimi alıcaz!!
Ozaman aramaya devam rtsbu adamin futbolla işi kalmamıştır bence ya emlak sektörüne girmiş paranın anasını ağlatıyormuş galiba.
İşte tam olarak Süper ligde kendini bulacak oyuncu profili.2 sezondur b*kluyorum 2 sezondur istiyorsunuz o sırada piatek de başarıdan başarıya koşuyor!! bakalım bu sezon ozan kabak kadar gol atabilecek mi!
Ekli dosyayı görüntüle 174849
rehabilitasyon merkezi değil burası!İşte tam olarak Süper ligde kendini bulacak oyuncu profili.
knk senle ben uzayda karadelik açabiliriz2 sezondur b*kluyorum 2 sezondur istiyorsunuz o sırada piatek de başarıdan başarıya koşuyor!! bakalım bu sezon ozan kabak kadar gol atabilecek mi!
Ekli dosyayı görüntüle 174849
ikimizden biri fazla ben arazi olabilirim yakındaknk senle ben uzayda karadelik açabiliriz
Ustat saka bir yana ismi cikanlardan fvlerden hangisini gsde gormek istiyorsunİşte tam olarak Süper ligde kendini bulacak oyuncu profili.
Sen istiyormussun gibisin baskanim.Patrick Scik ister misiniz
torrentin yediği bi başka gençElit U19 Ligi'nde geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın önemli isimlerinden Tunuslu Ahmed Jafeli, ülkesi ekiplerinden US Monastir'e transfer oldu.
Tunus Ligue I Pro ekiplerinden US Monastir, Ahmed Jafeli'yi kadrosuna kattı. Afrika Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele eden Tunus ekibi, genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
2021'de bir başka Tunus ekibi Esperance'in altyapısından Galatasaray'a transfer olan Jafeli, Sarı-Kırmızılıların U19 takımında geçirdiği sezonu 27 maçta 5 gol, 2 asist ile tamamladı.
Zaten biz mutlaka 4 senelik 16 + 4 imza parasi teklif etmisizdir. Yoksa adam neden 5 milyona anlasmisken 8 milyon istesin? Ayrica Juve 2 senelikti. 30 yasindan sonra kimse 5 milyon vermez Arabistan yapmazsa.Italyanlarin yaptigi haberlere gore Memphis ile Juve yillik €5m bandinda anlasmislar. Sonra Memphis serbest kalmak icin Barcelona'yla gorusmus, bu gorusmeler de 48 saat once sonuclanmis ama Memphis bu sefer €7-8m bandinda bir ucret isteyince Italyanlar belki bir daha oturmamak uzere masadan kalkmis. Bu hafta icinde aracilar bir daha gorusme ayarlamaya calisacaklarmis
Pazar gecesi belki Memphis'in telefonu calar
"Alo Memphis ben George Gardi, Galatasaray adina ariyorum"