Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Sancak: “Belhanda ve Onyekuru hakkında söylenecek bir şey yok. Adana’ya dönünce kararımızı vereceğiz. Bugün saha içinde ki tavırları öncelikle bize saygısızlık olarak görüyorum. Çok istiyorlarsa konuşurum Dursun başkanla ilk uçakta göndeririz İstanbul’a”

Valla ben isterim onyekuru

Stambouli: [Adana Demirspor] : "Türkiye'de, kariyerim boyunca yaşamadığım şeyleri yaşıyorum. Başka liglerde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum."
Stambouli: [Adana Demirspor] :"Sadece saha içinde değil, saha dışında da güçlü olmamız gerekiyor."

dünyanın en boktan ligi stambouli üstad, alış buna.
@Emre Zeytinli : Stambouli sen çok fanatik düşünüyorsun

takım oturunca göze batan eksiklikler daha da azalacaktır. okan hocanın da farkını koyup takımı yukseltmesi lazım oralara katılıyorum ama kadro derinliği/çeşitliliği açısından bazı takviyeler de gerekmiyor mu? Ne düşünüyorsunuz bu konu hk

pozisyon buluyoruz bir şekilde de bunları kaleye sokabilmek marifet.. seferovic ve diğer 2 kanat oyuncumuz bi kendine gelirse gollerde peş peşe gelmeye başlar diye düşünüyorum. bol gollü maçlar lazım

Bir de orta saha gelene kadar en önemli mevkiydi

Geçen sene 40 gol üreten kanatlar yetersiz oldu şimdi

Anlayın artık mevzu takımı doğru kullanabilen hocadır, tüm dünya takımları hocalarıyla yükseldi şu an. Bu noktada en kritik konu Okan Hoca'nın takımı doğru kullanması, bu olsun gerisi gelir.
Savunma anlayisi iyi aslinda rakiplere hemen hemen hic pozisyon vermiyoruz önde de oyuncular birbirini tanidiktan sonra oyun islemeye baslar.

üstad bence bu oyuncuları gönderememek yönetim başarısızlığı sayılamaz ya. bunları florentino perez'i getir kimi getirirsen getir yine kolay kolay gönderemezsin. çok çok inanılmaz kötüler ve hiçbir takımında almak isteyeceği oyuncular değiller. ha nolur, anadolu takımlarının yeni aldıkları oyunculardan bazıları sakatlanır bir şey olur, transfer döneminin son haftası belki alıcıları çıkar. ki bazılarını isteyenler de varmış ömeri taylanı falan. o noktada da anadolu kulüpleri maaşlarını karşılayamıyor herhalde. zor iş valla. yönetime eksi puan yazmam ben bunları gönderemiyor diye.
Anadolu takımlarında sakatlanan olacakta gidecekler , benim asıl korkum bizde sakatlık olacakta tekrar bunlara kalacağız , gençlerede yazık olacak , Okan hoca zaten bahane arıyor Oğulcan Emre'yi 11e atmak için

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Murat Sancak: “Belhanda ve Onyekuru hakkında söylenecek bir şey yok. Adana’ya dönünce kararımızı vereceğiz. Bugün saha içinde ki tavırları öncelikle bize saygısızlık olarak görüyorum. Çok istiyorlarsa konuşurum Dursun başkanla ilk uçakta göndeririz İstanbul’a”

Valla ben isterim onyekuru
Fake diyolar

Anadolu takımlarında sakatlanan olacakta gidecekler , benim asıl korkum bizde sakatlık olacakta tekrar bunlara kalacağız , gençlerede yazık olacak , Okan hoca zaten bahane arıyor Oğulcan Emre'yi 11e atmak için

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

okan hoca'nın bahane bulduugnu düşünmüyorum reis ya, kötü oyuncuyu siliyor bence direkt. kesti omar'ı mesela. yalnız akbaba'yı oynatması sıkıntı biraz, o da bundan sonra zor ilk 11 başlar bence. mertens toparlandıktan sonra kesilir o da.

okan hoca'nın performansı kötü olanları keseceğinden şüphem yokta, performansları yukarı çeker mi konusunda şüpheliyim nedense.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt