Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında şu scouting işini direkt uygulayabileceğin tek takım var bizim ligde. Başak. Başarı beklentisi yok, taraftar yok, yönetim varla yok gibi. Al abi her sene 7-8 tane genç oyuncu, en kötü rezerv takıma koyarsın. Her sene 1-2 tanesi parlasa bile çok rahat çarkı döndürürsün.

iddialı oranlar kanıtlamanı isterim
Kanıtlanamicanı sende bende biliyoruz, ama genel anlamda durum bu, 3-4 mesaj önce ben çok güzel bir yedek olur dedim hatta, sen çok beğeniyor 11 başlasın diyor olabilirsin. Kızdığım alındığım konu hemen bir şikeci antu yaftası yakıştırman, ana avrat soy sop sülale küfür etmiş gibi bişi oluyorsun bana.

Begenmemekle itin gotune sokmak arasında bence büyük bir çizgi var
bence oyuncuyu savunmakla olduğundan daha iyi lanse edip eleştirileri haksız çıkarmak arasında da bir çizgi var üstat. hiçbir topçu yediği linci aldığı eleştiriyi hakketmiyor ama çoğu zaman da boş yere eleştirilmiyor topçular. dozaj sıkıntılı olsa da çok haksız değil millet. burada keremi kollayıp evde tv izlerken çoğu kişinin burada keremi eleştirenlerden daha fazla salladığına inanıyorum. ispat edemem tabi ama hissiyatım o yönde

Ben de. Reaksiyon gösterecek oyuncular. Özellikle Kerem'den özel bir performans gelebilir.
Kereme ne kadar kızsam da son zamanlarda trabzon macinda yunusla kerem fisi çekebilecek oyuncular. Yeterki sakin olup saglam kapanarak oynayalim yunusla keremle 3 tane atarız hamsilere. Kapalı oyunda yunusla kerem yetersiz kalıyor ama alan bulurlarsa ki trabzon maçında çok bulacaklar diye düşünüyorum fişlerini çekebiliriz çok rahat

kadroya derinlik, hocamıza hareket alanı katacak topçuların transfer edilmesi gerekiyor. transferde son virajı iyi atlatırız umarım

tempo ve fizik sorunumuz var ön tarafta

sefer de akbaba da kerem de yunus da rakipleriyle temaslarda genelde kaybediyorlar

buna yönelik sağlam adamlar şart

umarın icardi filan gibi durağan adamlarla uğraşmayız

Volede mehmeti dinlemeni oneririm

Futbolcu dusuyormus onlerine kulupden bunlarda olur olmaz diye rapor veriyormuslar genelde olmaz dedikleri kulup almiyormus
Her transfer doneminde 50 60 futbolcu oneriliyormus ve bunlar rapor veriyormus

Olay sadece futbolcu bulmak degil

Hangi Mehmet? Falan filandi diyen Demirkol mu?

Abartmayalim

Baska adam yok simdilik

Mertensinde rakip yorulduktsn sonra girmesi daha iyi zaten
Nasıl yok reis Mertens'i yedek beklesin diye mi aldık herif senelik yaklaşık 4 milyon euro alıyor bu maçta bi zahmet ilk 11 çıksın artık. İleride pozisyon üretemiyoruz. Emre akbaba bu takımda bana kalsa yeri bile yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt