Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yan topta boşa çıkıyor ... vitor hugo
:eek:
Emir Tekme Atan Dayı GIF - Emir Tekme Atan Dayı - Discover & Share GIFs

Kanıtlanamicanı sende bende biliyoruz, ama genel anlamda durum bu, 3-4 mesaj önce ben çok güzel bir yedek olur dedim hatta, sen çok beğeniyor 11 başlasın diyor olabilirsin. Kızdığım alındığım konu hemen bir şikeci antu yaftası yakıştırman, ana avrat soy sop sülale küfür etmiş gibi bişi oluyorsun bana.
haklısın renktaş ksura bakma kendi degerlerimizi kötülemeyi ve başka şeyleri yüceltmeyi hiç sevmiyorum sezon başı takım 2 maç beraber oynamamışken

Nasıl yok reis Mertens'i yedek beklesin diye mi aldık herif senelik yaklaşık 4 milyon euro alıyor bu maçta bi zahmet ilk 11 çıksın artık. İleride pozisyon üretemiyoruz. Emre akbaba bu takımda bana kalsa yeri bile yok.

30 40 dakikalik performansi var ne yazik ki

Umraniye macindada son 10 dak yuruyordu eli belinde adam kamp gormemis 35 yasinda

60 70 dakikalara ciktiginda ve biraz guclendiginde diri rakiple oynarda suan zor gibi

2 3 haftaya toparlar anca

saygıdeğer renktaşlar onyekuru'yu almadık işte be, niye her akşam niye almadık onyekuruyu!!! yazıyorsunuz ki :asd: almadık ve gitti. daha iyisini de bulabilmeli bu kulüp. her gün "onyekuruyu niye almadık, alacaktık lan onyekuruyu" yazmanın pek bi manası yok ki tadı kaçtı işin :D adam her gol attıkça bu mesajlar yazılacak herhalde. daha iyisini alırız belki bakalım

saygıdeğer renktaşlar onyekuru'yu almadık işte be, niye her akşam niye almadık onyekuruyu!!! yazıyorsunuz ki :asd: almadık ve gitti. daha iyisini de bulabilmeli bu kulüp. her gün "onyekuruyu niye almadık, alacaktık lan onyekuruyu" yazmanın pek bi manası yok ki tadı kaçtı işin :D adam her gol attıkça bu mesajlar yazılacak herhalde. daha iyisini alırız belki bakalım
Seneye alacağız Onyekuru'yu göreceksin bak hem de sağlam bi bonservis bedeli ile burada dursun bu yorum ;)

bence oyuncuyu savunmakla olduğundan daha iyi lanse edip eleştirileri haksız çıkarmak arasında da bir çizgi var üstat. hiçbir topçu yediği linci aldığı eleştiriyi hakketmiyor ama çoğu zaman da boş yere eleştirilmiyor topçular. dozaj sıkıntılı olsa da çok haksız değil millet. burada keremi kollayıp evde tv izlerken çoğu kişinin burada keremi eleştirenlerden daha fazla salladığına inanıyorum. ispat edemem tabi ama hissiyatım o yönde

Allah aşkına Keremi sağlıklı değerlendirebilecek ne gördük ki ? Bu çocuk takıma adım attığı günden beri bir kaos hakim formunu yukarı çıkarabilen 2-3 topcudan biri kalan 20 kişi dibi gördü.. Bu sene yeni takım diyoruz yine herkes formsuz .. Ben kerem mükemmel demiyorum Barcaya gider 20-30 milyon eder demiyorum ama bu herifi rezerv lige göndermek Tayyip sanucla falan takas etmek nedir ? Durduk yere kimse kerem savunması yapmadı farkındaysan ama ortalığı boş bulup da saçma sapan yorumlar yapan olursa ben de lafımı esirgemem..

Seneye alacağız Onyekuru'yu göreceksin bak hem de sağlam bi bonservis bedeli ile burada dursun bu yorum ;)

bu 3 yerli muhabbeti falan kalkarsa alabilirler bence de gerçi piyasası nolur bilmiyorum da. ama abicim şu güzel transferlerin yanına onyekuru'dan daha iyi bi kanat oyuncusu alınmalıydı bence çoktan. alınacağına inanıyorum ama bakalım.

haklısın renktaş ksura bakma kendi degerlerimizi kötülemeyi ve başka şeyleri yüceltmeyi hiç sevmiyorum sezon başı takım 2 maç beraber oynamamışken
Tabi sende haklısın renkdaş, şöyleki beklentimiz çok yüksek olduğundan bazen çok sabırsız olabiliyoruz, geçen seneki başarsızlık çok tedirgin etti tabi hepimizi. Keremden de beklenti çok aşırı yükseldi. O da biraz gelişmeli

Allah aşkına Keremi sağlıklı değerlendirebilecek ne gördük ki ? Bu çocuk takıma adım attığı günden beri bir kaos hakim formunu yukarı çıkarabilen 2-3 topcudan biri kalan 20 kişi dibi gördü.. Bu sene yeni takım diyoruz yine herkes formsuz .. Ben kerem mükemmel demiyorum Barcaya gider 20-30 milyon eder demiyorum ama bu herifi rezerv lige göndermek Tayyip sanucla falan takas etmek nedir ? Durduk yere kimse kerem savunması yapmadı farkındaysan ama ortalığı boş bulup da saçma sapan yorumlar yapan olursa ben de lafımı esirgemem..
:LOL::LOL::LOL:
kim yazdıysa abartmış üstat. çok takip edemedim öncesini pardon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt