Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.162
- 17.840
- 2.228
o herif çok sık sakatlanıyorRoma’da Zaniolo yine sakatlanmış. Belotti en fazla yıllık 2,5m teklif edilsin, yoksa güle güle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o herif çok sık sakatlanıyorRoma’da Zaniolo yine sakatlanmış. Belotti en fazla yıllık 2,5m teklif edilsin, yoksa güle güle
yan topta boşa çıkıyor ... vitor hugo
![]()
kendisi bir bejekeli olmasına rağmen gerçekten çok iyi bir yorumcu ayrıca dünya futbolunu yakinen takip eden fm manyağı biri.KEşke yeniden onunla çalışsakBizim ex scout
Su marcaoyu bulan
haklısın renktaş ksura bakma kendi degerlerimizi kötülemeyi ve başka şeyleri yüceltmeyi hiç sevmiyorum sezon başı takım 2 maç beraber oynamamışkenKanıtlanamicanı sende bende biliyoruz, ama genel anlamda durum bu, 3-4 mesaj önce ben çok güzel bir yedek olur dedim hatta, sen çok beğeniyor 11 başlasın diyor olabilirsin. Kızdığım alındığım konu hemen bir şikeci antu yaftası yakıştırman, ana avrat soy sop sülale küfür etmiş gibi bişi oluyorsun bana.
Nasıl yok reis Mertens'i yedek beklesin diye mi aldık herif senelik yaklaşık 4 milyon euro alıyor bu maçta bi zahmet ilk 11 çıksın artık. İleride pozisyon üretemiyoruz. Emre akbaba bu takımda bana kalsa yeri bile yok.
almadık ve gitti. daha iyisini de bulabilmeli bu kulüp. her gün "onyekuruyu niye almadık, alacaktık lan onyekuruyu" yazmanın pek bi manası yok ki tadı kaçtı işin kendisi bir bejekeli olmasına rağmen gerçekten çok iyi bir yorumcu ayrıca dünya futbolunu yakinen takip eden fm manyağı biri.KEşke yeniden onunla çalışsak
Seneye alacağız Onyekuru'yu göreceksin bak hem de sağlam bi bonservis bedeli ile burada dursun bu yorumsaygıdeğer renktaşlar onyekuru'yu almadık işte be, niye her akşam niye almadık onyekuruyu!!! yazıyorsunuz kialmadık ve gitti. daha iyisini de bulabilmeli bu kulüp. her gün "onyekuruyu niye almadık, alacaktık lan onyekuruyu" yazmanın pek bi manası yok ki tadı kaçtı işin
adam her gol attıkça bu mesajlar yazılacak herhalde. daha iyisini alırız belki bakalım
Ona kaldimi valencia bacagini karete eder gibi uzatiyor. Oda tehlikeli hareket ve faul.
Anket aç forumda sol kanada kerem mi Onyekuru mu diye sonucu görürsün.iddialı oranlar kanıtlamanı isterim
bence oyuncuyu savunmakla olduğundan daha iyi lanse edip eleştirileri haksız çıkarmak arasında da bir çizgi var üstat. hiçbir topçu yediği linci aldığı eleştiriyi hakketmiyor ama çoğu zaman da boş yere eleştirilmiyor topçular. dozaj sıkıntılı olsa da çok haksız değil millet. burada keremi kollayıp evde tv izlerken çoğu kişinin burada keremi eleştirenlerden daha fazla salladığına inanıyorum. ispat edemem tabi ama hissiyatım o yönde
Seneye alacağız Onyekuru'yu göreceksin bak hem de sağlam bi bonservis bedeli ile burada dursun bu yorum![]()
Tabi sende haklısın renkdaş, şöyleki beklentimiz çok yüksek olduğundan bazen çok sabırsız olabiliyoruz, geçen seneki başarsızlık çok tedirgin etti tabi hepimizi. Keremden de beklenti çok aşırı yükseldi. O da biraz gelişmelihaklısın renktaş ksura bakma kendi degerlerimizi kötülemeyi ve başka şeyleri yüceltmeyi hiç sevmiyorum sezon başı takım 2 maç beraber oynamamışken
Allah aşkına Keremi sağlıklı değerlendirebilecek ne gördük ki ? Bu çocuk takıma adım attığı günden beri bir kaos hakim formunu yukarı çıkarabilen 2-3 topcudan biri kalan 20 kişi dibi gördü.. Bu sene yeni takım diyoruz yine herkes formsuz .. Ben kerem mükemmel demiyorum Barcaya gider 20-30 milyon eder demiyorum ama bu herifi rezerv lige göndermek Tayyip sanucla falan takas etmek nedir ? Durduk yere kimse kerem savunması yapmadı farkındaysan ama ortalığı boş bulup da saçma sapan yorumlar yapan olursa ben de lafımı esirgemem..