- 11 Şubat 2010
- 4.069
- 692
- 1.683
Takımın en büyük sıkıntısı şu an yaratıcılık olarak görünüyor, golcü transferi ile sorunları malesef çözmüş olmayacağız. Bu yüzden önceliğimiz yaratıcı kanat ya da forvet arkasına oyuncu transferi yapmak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pozisyonun tekrarı gösterilmeden nerdeyse hakem izleyip karar vermişti demek istediğim oNasıl değildi yaw illa rossinin 85 takla mi atması gerekirdi kırmızı için ? Biraz objektif olun
Sen baskalarinin gercekleri ile mi varsayim ve bakis acisi olusturuyorsun? Sanmiyorum.Sen kendi gerçeklerin ve varsayımların ile bir bakış açısı oluşturuyorsun ve geriye kalanlara saçma diyorsun.
resmi ağızdan yapılan bir açıklama ile bakış açısı oluşturdum Onyekuru konusunda.Sen baskalarinin gercekleri ile mi varsayim ve bakis acisi olusturuyorsun? Sanmiyorum.
Evander veya daha iyi bir ofansif orta saha gelmeliTakımın en büyük sıkıntısı şu an yaratıcılık olarak görünüyor, golcü transferi ile sorunları malesef çözmüş olmayacağız. Bu yüzden önceliğimiz yaratıcı kanat ya da forvet arkasına oyuncu transferi yapmak.
15eylulu sabirsizlikla bekliyorum
Sonundaaaa
de getTerim geri gelsin...
Bakaaann gir kirmiziyiberdarrrrrr
Biddiko sirasi degil simdi. Karistirma ortaligiTerim geri gelsin...
Türkiye'de boyut olarak kazanılan en büyük kupa olan heybetli bi kupa ahbap.o nasil kupaymis yav
Forumda benim gibi mikserlik görevini layıkıyla yapabilen başka kim var?Biddiko sirasi degil simdi. Karistirma ortaligi
O neydi gızzo nasil kupaymis yav