Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orada bizim oyuncuların aptallığı var. Ben Tv de maç bitimi tekrar görmesem pozisyondan haberim yoktu, akbaba düşünce ciddi bir itiraz olmadı olsaydı yayıncı tekrar verirdi hakeme iisrarla itiraz olsaydı var biraz mecburi incelerdi.
@Ferdi Hoşer

olur mu yav akbaba 2 dk yerden kalkamadı, bizden itiraz edenler de oldu diye hatırlıyorum. kaçırmışsın o an fakat tekrarı gösterildi akbaba yerdeyken. ben tekrarında çıkan kramponu ve müdahaleyi görünce çağırır diye düşündüm.

tabi yam yam gibi üşüşmedik orası doğru fakat açılan orta esnasında herkes topa konsantre olduğu için kimse ne olup bittiğini anlamamıştır bile orda. bunu yakalayacak merci şikecilerin maçta olunca 5 sn içinde gel izle diyen var hakemi hakan ceylan adlı y...

dün valencia'ya çalınan penaltıda da ortada itiraz yoktu örn. hakem aynı hakem.

Fener'in aldigi skorlar forumun kimyasini bozmus gibi
images-17.webp

Oyun kurucu kanat şart
Mücadeleci atletik forvet şart
Mümkünse bir orta saha daha lazım
Mümkünse solbek
Yedek stoper şart

Bunlar eli yüzü düzgün topçular olursa bambaşka şeyler konuşuruz. Ama ilk iki sıradaki adamlar kesin şart yoksa bir yol katedemeyiz.
cicaldau,luyindama ve omar gidecek.u 21 kurali ile de 3 oyuncu alabilyoruz ayrica.insallah eksikler bi an önce tamamlanir

Dun geceden beri dikkat ediyorum. Fenerbahce harika top oynuyor, muthis top oynuyor, eksiksiz top oynuyor diye bir tane bile post yok. Ama sanki iki posttan biri boyleymis de ortada buyuk bir magduriyet olusmuscasina "Fb ovmekten bikmadiniz mi abi" postlarinin ardi arkasi kesilmiyor. Simdi bunun adini ne koyalim

Akbaba da kafa çalışmıyor , adam ayağının arkasına basıyor , ayakkabı ayağından çıkıyor , en ufak bir tepki yok . Adamların ekmeğine yağ sürüyoruz . Bak Fenerli oyunculara en ufak pozisyonda okla vurulmuş gibi kıvranıyorlar
Akbaba o pozisyonda yerde yatsa 2 dk kalkmasa bizimkiler hakemin uzerine yuruseydi o penalti calinirdi bunlarida ogretmek lazim burasi Turkiye aglamayana meme yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt