Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.866
- 22.622
- 1.388
Fener'in aldigi skorlar forumun kimyasini bozmus gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ferdi HoşerOrada bizim oyuncuların aptallığı var. Ben Tv de maç bitimi tekrar görmesem pozisyondan haberim yoktu, akbaba düşünce ciddi bir itiraz olmadı olsaydı yayıncı tekrar verirdi hakeme iisrarla itiraz olsaydı var biraz mecburi incelerdi.
Yok yav, kuşlar ifşa oluyor sadece.Fener'in aldigi skorlar forumun kimyasini bozmus gibi
arada iki muhabbet edelim mizahta tier 5likten kurtaralım seni artıkBos bogazlilik yapmadigim icin oyle
Hmm aynenYok yav, kuşlar ifşa oluyor sadece.

cicaldau,luyindama ve omar gidecek.u 21 kurali ile de 3 oyuncu alabilyoruz ayrica.insallah eksikler bi an önce tamamlanirOyun kurucu kanat şart
Mücadeleci atletik forvet şart
Mümkünse bir orta saha daha lazım
Mümkünse solbek
Yedek stoper şart
Bunlar eli yüzü düzgün topçular olursa bambaşka şeyler konuşuruz. Ama ilk iki sıradaki adamlar kesin şart yoksa bir yol katedemeyiz.
Isin gucun populizm
Hos bir goruntu degil. Foruma baktigimdan bol bol sunlardan goruyorumvınla demek durumundayım ahbert.
Bence tam tersi kimse xg konuşmuyor şu andaGecen sezon fatih hoca varken takim skor bulamiyor ama bol pozisiyona giriyordu. bu durumu xg uzerinden anlatmaya kalktigimizda biatci falan denildi simdi herkes xg konusur olmus. hey gidi hey
Akbaba o pozisyonda yerde yatsa 2 dk kalkmasa bizimkiler hakemin uzerine yuruseydi o penalti calinirdi bunlarida ogretmek lazim burasi Turkiye aglamayana meme yokAkbaba da kafa çalışmıyor , adam ayağının arkasına basıyor , ayakkabı ayağından çıkıyor , en ufak bir tepki yok . Adamların ekmeğine yağ sürüyoruz . Bak Fenerli oyunculara en ufak pozisyonda okla vurulmuş gibi kıvranıyorlar
dakikalardır girmeye çalışıyorum mobilde zar zor girebildimAcaba forumda mı bir yavaşlama söz konusu yoksa bana özel bi şey mi?