Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau'nun Arabistan'a kiralanması satmamızı zorlaştırır. Arabistan'dan bir takım alıyorsa alsın kiralık gitmesin

1661264527007.webp

Bellotti

390 maç 158 gol 35 asist
270 Seria maçı 106 gol 27 asist
Toplam 29.036 dakika

Icardi

383 maç 203 gol 43 asist
219 Seria maçı 121 gol 31 asist
Toplam 27.653 dakika

Icardiyi tercih ederim ama karısı Wanda Nara insanı korkutuyor.

189 maç sol açık 190 maç Santrafor 54 maç 10 numara oynamış birine sol açıkta oynayamaz demek komedidir. 54 maç 10 numara oynamış adama 10 numara oynayabiliyor diyebiliyorsun ama 189 maç sol açıkta oynamış birine hayır olmaz diyorsun . bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Gayet guzel acikladigimi dusunuyorum. Kariyerinin basinda sol acik oynayan, Napoli'deki ilk doneminde sol acikta denenip begenilmeyen, ancak false 9 oynamaya baslayip kariyerini kurtaran ve hatta efsanelesen, benzer sekilde bu sayede Belcika milli takiminin degismez parcasi Eden Hazard'la beraber oynayabilmis birisi iste

Zaten mevki dedigimiz sey bu kadar rijit degil elbette, ornegin sola Harit gibi bir adam gelirse mac icinde bol bol yer degistirerek oynarlar, ama bu adami kanat oyuncusu gibi kullanmak yanlis sekilde degerlendirmek olur

Gayet guzel acikladigimi dusunuyorum. Kariyerinin basinda sol acik oynayan, Napoli'deki ilk doneminde sol acikta denenip begenilmeyen, ancak false 9 oynamaya baslayip kariyerini kurtaran ve hatta efsanelesen, benzer sekilde bu sayede Belcika milli takiminin degismez parcasi Eden Hazard'la beraber oynayabilmis birisi iste

Zaten mevki dedigimiz sey bu kadar rijit degil elbette, ornegin sola Harit gibi bir adam gelirse mac icinde bol bol yer degistirerek oynarlar, ama bu adami kanat oyuncusu gibi kullanmak yanlis sekilde degerlendirmek olur
Bende diyorum ki güzel kadim dostum , sol kanat alternatifi olarak düşünebiliriz direk oraya yazalım demiyorum. Ben şunu denemek isterim şahsim olarak Seferin yerine mertens onun arkasına elit bir 10 no .

Ciddi yazdım, Marsilya'nın iyi bir kaynağına benziyor.
Fabrizionun yaptığı stoper haberleri doğru ve güncel diyebiliriz o zaman. Nelsson gitmedikçe maliyeti yüksek stoper transferleri zor gibi gözüküyordu. Bizimkiler A.Villa'nın deadline da bir çılgınlık yapma ihtimaline göre hazırda adam bekletelim diyorlar herold

Fabrizionun yaptığı stoper haberleri doğru ve güncel diyebiliriz o zaman. Nelsson gitmedikçe maliyeti yüksek stoper transferleri zor gibi gözüküyordu. Bizimkiler A.Villa'nın deadline da bir çılgınlık yapma ihtimaline göre hazırda adam bekletelim diyorlar herold
Leo ortiz nino vs mi

Bence nelsson giderse atletik bi stoper gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt