Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet kaca acma konusunda bana umutu hatirlatiyorneyin peşinde olduğunu merak ettim beni dursun özbek mi sandı acaba
@Umut GülAhmet kaca acma konusunda bana umutu hatirlatiyor
Ciddi yazdım, Marsilya'nın iyi bir kaynağına benziyor.saka mi ciddi mi anlayamadim
Btw ismi ilk gorunce bjkli guinti geldi aklina
Gayet guzel acikladigimi dusunuyorum. Kariyerinin basinda sol acik oynayan, Napoli'deki ilk doneminde sol acikta denenip begenilmeyen, ancak false 9 oynamaya baslayip kariyerini kurtaran ve hatta efsanelesen, benzer sekilde bu sayede Belcika milli takiminin degismez parcasi Eden Hazard'la beraber oynayabilmis birisi iste189 maç sol açık 190 maç Santrafor 54 maç 10 numara oynamış birine sol açıkta oynayamaz demek komedidir. 54 maç 10 numara oynamış adama 10 numara oynayabiliyor diyebiliyorsun ama 189 maç sol açıkta oynamış birine hayır olmaz diyorsun . bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Neler oluyor ahbertyine keklendik![]()
yine keklendik![]()
Başakşehir, ismi Beşiktaş ile de anılan Phillippe Keny'nin transferi için Başakşehir'le anlaşmaya vardı. (Ertan Süzgün)
Bende diyorum ki güzel kadim dostum , sol kanat alternatifi olarak düşünebiliriz direk oraya yazalım demiyorum. Ben şunu denemek isterim şahsim olarak Seferin yerine mertens onun arkasına elit bir 10 no .Gayet guzel acikladigimi dusunuyorum. Kariyerinin basinda sol acik oynayan, Napoli'deki ilk doneminde sol acikta denenip begenilmeyen, ancak false 9 oynamaya baslayip kariyerini kurtaran ve hatta efsanelesen, benzer sekilde bu sayede Belcika milli takiminin degismez parcasi Eden Hazard'la beraber oynayabilmis birisi iste
Zaten mevki dedigimiz sey bu kadar rijit degil elbette, ornegin sola Harit gibi bir adam gelirse mac icinde bol bol yer degistirerek oynarlar, ama bu adami kanat oyuncusu gibi kullanmak yanlis sekilde degerlendirmek olur
Fabrizionun yaptığı stoper haberleri doğru ve güncel diyebiliriz o zaman. Nelsson gitmedikçe maliyeti yüksek stoper transferleri zor gibi gözüküyordu. Bizimkiler A.Villa'nın deadline da bir çılgınlık yapma ihtimaline göre hazırda adam bekletelim diyorlar heroldCiddi yazdım, Marsilya'nın iyi bir kaynağına benziyor.
Leo ortiz nino vs miFabrizionun yaptığı stoper haberleri doğru ve güncel diyebiliriz o zaman. Nelsson gitmedikçe maliyeti yüksek stoper transferleri zor gibi gözüküyordu. Bizimkiler A.Villa'nın deadline da bir çılgınlık yapma ihtimaline göre hazırda adam bekletelim diyorlar herold