Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üst mesajda var üst düzey forvet☝️
Dogru söylüyom, bir zamanlar Fener harbiden cok cok iyi forvet alırdı. Anelka , Niang, Sow, kezman ( ki iyi topcuydu Fenerde tutmadi gerci ortasaha miydi hatirlayamadim ama kaleye cok yakin oynardi). Guiza hariç hep cok kalite forvet alırlardı. Guizada buraya İspanya MT as forveti ve la liga gol krali olarak gelmişti.

Bizde Gomis aldik o standartlarda mesela. Drogba'yi bize ve son yillarda futbola bakisi nedeniyle saymiyorum ama son 10 senede izlediğimiz en iyi forvetimiz Gomis.

Fenerdeki Sow bizde olsaydi cok baska konusurdik hakkinda. Aykut adami sol forvete hapsedip mahvetmisti bence

Peki bizim ne zaman Mamaodou Niang kalibresinde forvetimiz olacak??

Moussa Sow da olur. Bi ara fener harbi müthiş forvet alırdı iyi ki kaybettiler bu özelliklerini
Renkdaş niye fenerin forvetleri. Maoumudu niang fener de tek kiskandigim oyuncu olabilir onu çok istiyordum.

Renkdaş niye fenerin forvetleri. Maoumudu niang fener de tek kiskandigim oyuncu olabilir onu çok istiyordum.
Fener bir ara cahil cuhela gibi gider sadece kalite forvet alir sonra parayı mehmet topuzlara bayılır patlardi. O yüzden diyorum forvetlerini cok iyi secerlerdi diye. Sanki tum takimi tek basina tasiyacakmis gibi forvete basarlardi iyi parayi. Harbiden de zehir adam olurdu forveti yalan yok

Fener bir ara cahil cuhela gibi gider sadece kalite forvet alir sonra parayı mehmet topuzlara bayılır patlardi. O yüzden diyorum forvetlerini cok iyi secerlerdi diye. Sanki tum takimi tek basina tasiyacakmis gibi forvete basarlardi iyi parayi. Harbiden de zehir adam olurdu forveti yalan yok
10 yıli geçik bulamiyorlarda. Sow benim için çok önemli bir forvet değil.

Slimani bence iyi oyuncuydu ama herifi mahvettiler burda

Gomis ve Elmanderden bu yanq takimda kalite forvet izleyemedik yav, neye isyan etmeyim. Gomis 2017 de gelmedi miydi. 5 sene geçmiş GS kalibresinde forvetimiz yok.

Keşke Forvet maas skalamiz farkli olsa da kalite forvet olmazsa Gs ye giderim dese. Guzel olurdu.

Balotelli tam derbide 30 metreden saplıcak kudurtucu forvet tipi alın gelin şu adamı

10 yıli geçik bulamiyorlarda. Sow benim için çok önemli bir forvet değil.

Slimani bence iyi oyuncuydu ama herifi mahvettiler burda
Sow fransa sampiyonu olup gelmemis miydi buraya? Gervinho Sow Hazard ileri üçlüsü diye hatırlıyorum yanlış olabilir.

Aykut adamin kariyerini bitirmişti, inanilmaz verimsiz hale gelmişti burada sola hapsolarak

Irz düşmanı icardi gelsin
3011907_o55d6.webp

Nöbet akmıyor transferde niye pıstladık kanat forvet stoper hadi hadi hadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt