- 6 Eylül 2014
- 93.204
- 64.146
- 4.488
Kolpaya gelmememphissssssssssssssssss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpaya gelmememphissssssssssssssssss
Rıza ve rıza gibilerin yüzüne karşı vınla diceksin renktaş kibarca değil hunharcaCica bize lazım mı bilmiyorum
Ama Rıza'ya çöp konusunda katılıyorum renktaş
Gitsin bjk'den adam alsın alabiliyorsa
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne diyosun Zafer
Dogru söylüyom, bir zamanlar Fener harbiden cok cok iyi forvet alırdı. Anelka , Niang, Sow, kezman ( ki iyi topcuydu Fenerde tutmadi gerci ortasaha miydi hatirlayamadim ama kaleye cok yakin oynardi). Guiza hariç hep cok kalite forvet alırlardı. Guizada buraya İspanya MT as forveti ve la liga gol krali olarak gelmişti.üst mesajda var üst düzey forvet![]()
Biz aklına SOKARIZ mr.hunter
Renkdaş niye fenerin forvetleri. Maoumudu niang fener de tek kiskandigim oyuncu olabilir onu çok istiyordum.Peki bizim ne zaman Mamaodou Niang kalibresinde forvetimiz olacak??
Moussa Sow da olur. Bi ara fener harbi müthiş forvet alırdı iyi ki kaybettiler bu özelliklerini
Isitan Gun
Fener bir ara cahil cuhela gibi gider sadece kalite forvet alir sonra parayı mehmet topuzlara bayılır patlardi. O yüzden diyorum forvetlerini cok iyi secerlerdi diye. Sanki tum takimi tek basina tasiyacakmis gibi forvete basarlardi iyi parayi. Harbiden de zehir adam olurdu forveti yalan yokRenkdaş niye fenerin forvetleri. Maoumudu niang fener de tek kiskandigim oyuncu olabilir onu çok istiyordum.
o zaman da gelme yiğenimNöbet şuan leş. Transfer duyumu düşünce gelmek lazım buralara.
10 yıli geçik bulamiyorlarda. Sow benim için çok önemli bir forvet değil.Fener bir ara cahil cuhela gibi gider sadece kalite forvet alir sonra parayı mehmet topuzlara bayılır patlardi. O yüzden diyorum forvetlerini cok iyi secerlerdi diye. Sanki tum takimi tek basina tasiyacakmis gibi forvete basarlardi iyi parayi. Harbiden de zehir adam olurdu forveti yalan yok
Sow fransa sampiyonu olup gelmemis miydi buraya? Gervinho Sow Hazard ileri üçlüsü diye hatırlıyorum yanlış olabilir.10 yıli geçik bulamiyorlarda. Sow benim için çok önemli bir forvet değil.
Slimani bence iyi oyuncuydu ama herifi mahvettiler burda
Irz düşmanı icardi gelsin
5 harfli birindense yakarız buraları
Birden icime bir transfer hissi dogdu
20 like aciklarim
Nostramason is back
Ekli dosyayı görüntüle 175038