- 26 Kasım 2012
- 185.520
- 258.001
- 5.998
saut hemptın mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
net 1.9 maaş alıyor . imza parası ilk senesinde 950k diye açıklamışlardı. tek seferlik birşeydir o umarım
![]()
Galatasaray'da transferlerin mali detayları tek tek açıklandı - Galatasaray Haberleri
Galatasaray'da yaz ayından bu yana gerçekleşen transfer ve sözleşme uzatmalarının detayları da tek tek açıklandıwww.haberturk.com
Parasını verirlerse olur yok öyle ucuza köfte
tabloya göre doğru anlamışssın reis. ben de öyle anladım.Ben mi yanlis anliyorum, yada bu adam her sene 1,9 milyon aliyor, ama ilk senesinde maasini 950 bin yapmislar ve adam maasinin yarisini direk almak icin, ayni rakami imza parasi olarak vermisler
Elayis Tavsan, bizim burdaki NECde oynuyor.Elais tavşan diye bir futbolcu mu var
Elayis tavşan diye bir futbolcu mu var
Edit:varmış sağ kanat Türk asıllı olabilir. Surinam da olabilir. Düşünülüyormuş
renktaşlar dikkat edelim
renktaşlar dikkat edelim
belottiyi istemedin üstat. bundan sonra santrafor isteme hakkın yokGoldberg gibi kafa atan bi forvet bulsak yeter
Trabzonda 3 alternatif olacam diye gitmek istemiyor. Fener bunu istedi red etti.Halil, kalitelisi yüksek bir takımda iş yapar yahu, neden düşünülmüyor, işin ilginç tarafı küçük büyük şikeciler de almadılar, hatta Trabzon bile almadı, en kötü ibb alırdı onlarda almadı. Bonservisi mi çok yüksek acaba, yada Halil mi istemiyor, bi ara hull alacak diyolardı oraya da gitmedi çok ilginç yahu.
Benim duyumla filan işim olmaz duysamda söylemem linç minç geçiremem. sadece nette gördüm ilgimiz olabilirmiş düşünülüyormuş gibiduyum mu dağberg