Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
net 1.9 maaş alıyor . imza parası ilk senesinde 950k diye açıklamışlardı. tek seferlik birşeydir o umarım

Ben mi yanlis anliyorum, yada bu adam her sene 1,9 milyon aliyor, ama ilk senesinde maasini 950 bin yapmislar ve adam maasinin yarisini direk almak icin, ayni rakami imza parasi olarak vermisler

Elayis tavşan diye bir futbolcu mu var
Edit:varmış sağ kanat Türk asıllı olabilir. Surinam da olabilir. Düşünülüyormuş

renktaşlar dikkat edelim

ben de tam sana soracaktım skills videosu arıyordum 5dkdır😅
1661282497537.png

Elayis Halil Dervisoglu gibi Sparta rotterdam cikisli. Sparta'nin gencleri meshurdur.

Halil, kalitelisi yüksek bir takımda iş yapar yahu, neden düşünülmüyor, işin ilginç tarafı küçük büyük şikeciler de almadılar, hatta Trabzon bile almadı, en kötü ibb alırdı onlarda almadı. Bonservisi mi çok yüksek acaba, yada Halil mi istemiyor, bi ara hull alacak diyolardı oraya da gitmedi çok ilginç yahu.

Halil, kalitelisi yüksek bir takımda iş yapar yahu, neden düşünülmüyor, işin ilginç tarafı küçük büyük şikeciler de almadılar, hatta Trabzon bile almadı, en kötü ibb alırdı onlarda almadı. Bonservisi mi çok yüksek acaba, yada Halil mi istemiyor, bi ara hull alacak diyolardı oraya da gitmedi çok ilginç yahu.
Trabzonda 3 alternatif olacam diye gitmek istemiyor. Fener bunu istedi red etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt