- 6 Ağustos 2022
- 84
- 51
- 93
Cok bos konusuyosun,wakayemenin neyi tehlike ? Ne feghoulisi ?Daha wakayeme tehlikesini bertaraf edememişken bir de Efecan çıktı. Feghouli hâlâ boşta mı? Korkuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok bos konusuyosun,wakayemenin neyi tehlike ? Ne feghoulisi ?Daha wakayeme tehlikesini bertaraf edememişken bir de Efecan çıktı. Feghouli hâlâ boşta mı? Korkuyorum
Sergen : Plütonuna baktım şimdi Icardi daha çok uyuyor ama Neptüne göre de Gomis etkili bir yıl geçirecek aslında 12 yaşında altyapıda baran var o çok iyi bu seneSergenin acil depay-dembele getirme ayini duzenlemesi lazim
Icardi, Vlahovic'i kesemez.ben juve olsaydım mertens isteyip alamadıysam, depay yattıysa gideceğim adam milik değil icardi olurdu.
ligi biliyor goygoyu onlarda da varsa bu icardi için de geçerli olurdu. Nerden bakarsan bak bir seviye üsttedir icardi.
Enteresan juve'nin atlamaması
romano'nun tivite bakılırsa 2 kiralama verecek + maaş milik için. E icardi için sadece maaşın 3 milyonu konuşuluyor. 1 senelik daha uygun İcardi. Böyle yazınca daha da saçma oldu juve için.
Serhan'in 2 çilek transferi bekliyorum haberini gördün mü
Auba vs hayal zaten admirim istemem de açıkçası hız muhabbetine senelerdir gereksiz futbol gündeminin tepesinde çok iyi bir topçu değil bana göreO saydıklarının total maaşı 2 m euro falan
Auba'yı bu şartlarda alalım kısmını göz ardı edyorum.
Vınlatmamı ister misin?Cok bos konusuyosun..
Çapın yetmezVınlatmamı ister misin?
Hocam nereden anladın karaktersiz biri olduğunu ? Özel hayatı ile ilgili mı ? Adam profesyonel olarak işini yapıyor futbolculuk olarak karakter mı koymuyor anlamadım?icardi transferi içime hiç sinmiyor, karakterli biride değil yatarsa paramızı söğüşler
Kilinci verelim efecani almiyalim.efecan-kılınç takası gayet makul duruyor 2 yıl oynar
Gereksiz Efecan ile takas olacak kişi Ömer ve Taylan’dırefecan-kılınç takası gayet makul duruyor 2 yıl oynar