Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an transfer beklemek de saçma, en fazla 1 adam değişir şu 11de, gelenlerin ağırlığı rotasyona girer mecburen.

Hocanın takıma etki etmesini beklemek gerek asıl.

Hala yükleme yapıyoruz DK başlamasına 10 maç kaldı şunun şurasında.

Hazirlik macindan sonra haylundu 5 milyona alırdık. Yazik.

duyumada gerek yok aslında olası bir lazyo yenilgisi sonrasında muhtemelen savunmaya sövülecektir ve ertesi gün apar topar olsen getirilir stopere

Arsenal haftalık 350k pound verdi buna, geçen sene Arteta kovdu paf takıma. Barca da o ara santrafor arıyor diye aynı maaşla onlara gitti diye biliyorum, net 10 falan alıyor.

Chelsea'ye de santrafor lazım ve bulamıyorlar, takasla Alonso ya da 20 m euroya onlara girecek gibi.
Vergisiz 28 milyon euro'luk maaş bütçesinin sanki 28 TL'ymiş gibi konuşulması hakkında yorumun nedir abi, sence ne zaman akıllanırız tahmini olarak.

Arsenal haftalık 350k pound verdi buna, geçen sene Arteta kovdu paf takıma. Barca da o ara santrafor arıyor diye aynı maaşla onlara gitti diye biliyorum, net 10 falan alıyor.

Chelsea'ye de santrafor lazım ve bulamıyorlar, takasla Alonso ya da 20 m euroya onlara girecek gibi.
Yaklaşık 4 senedir oynadığı oyun aldığı para arasında uçurum var

1661290172451.webp

👕
👖

Yeterince maliyet altına girmedik. Şuanda mevcut oyuncularin butcesi 28 milyon civarı. Imza parası ile 3.5 alan babel gitti. Bonuslarla maaşı 4.5 milyonu bulan Feghouli gitti. Maaşı 2.3 olan Diagne gitti ( gerçi maaşının yarısını biz veriyoruz)

Tff'nin bize verdiği limit 70 milyon civarı olması lazım. Hepsini sonuna kadar kullanmayız ama 2 tane daha sağlam maaş verebilecek bütçe var
Böyle mantık mi olur ya.

TFF o kadar limite izin veriyor diye bu bizim o kadar bütçemizin olduğu anlamına gelmez.

Gerekirse sahaya gireriz golü de biz atarız tayfa
Yok aga ya valla ayar oluyorum. 15 gün içinde 2 yakın arkadasım vefat etti. Basımdan sıkıntı eksik olmadı. Bir ton şey ile ugrastım. Patron ya benım sıkıntılarım var kafa iznine cıkayım o zaman diyeyim. Adamlar milyonları götürüyor taraftar eleştirince tepki gösterince sıkıntı oluyor. Biz insan değiliz o zaman onlar etkileniyor biz etkilenmiyoruz. Ölelim biz ya

Şu an transfer beklemek de saçma, en fazla 1 adam değişir şu 11de, gelenlerin ağırlığı rotasyona girer mecburen.

Hocanın takıma etki etmesini beklemek gerek asıl.

Hala yükleme yapıyoruz DK başlamasına 10 maç kaldı şunun şurasında.

Hala daha kondisyon yukluyormusuz bugun ki gs antremanina gore

Sezon sonunu gozune kestirmis okan anladigim kadari ile

Futbolcularin agir cekimde kosmasida anlamlandi ztn giresun macindan sonra supheleniyorduk hala daha kondisyon calistigimiz

Ya utanma ya de annemle babamla yasiyorum de ne olacak

Ben 18 yasinda ciktim evden
19 senedir ayri yasiyorum

Dantelli ev gorunce muhtesem cocuklugum aklima gelir

Yazarken bi pit gozyasi doktum

Yok la niye utanayım, izinde oldukları için eve göz kulak olmaya geldim. Ama burada çok vakit geçiririm iş yerime daha yakın olduğu için hafta içi 1-2 gün kalırım minimum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt