Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reguilon anca 1 Eylul'den sonra olur ama o zaman bile olmaz bence. Herif Brighton'i falan reddetti. Milli takim kadrosuna tekrar girebilmek icin secici davraniyor gidecegi yer konusunda. Bakti olmuyor son gunlerde yakin zamanda ilgilenen takimlardan biri alir.

Brighton disinda Sevilla, Fiorentina, Barcelona, Juve, Lazio ve Nottingham Forest da adamla ilgileniyor.

Bu arada yaklasik net €2.4m maasi var. Kiralama teklifi yapanlar da bu maasin tamamini odemek istemiyor. Zorunlu opsiyon koydurmak da istemiyorlar. O yuzden Tottenham da son gunu bekler.

Ha olursa inanilmaz olur cunku Reguilon net sekilde top seviye oyuncusu. Zaten Tottenham'da ilk doneminde harikaydi hatta Tottenhamlilar korkuyodu Real Madrid buy-back opsiyonunu kullanacak diye. Ama iste Tottenham uclu savunmaya donunce bu adam kanat bekte yapamadi, tam dortlu savunma sol beki. Harika teknik bir bek muthis olur alirsak. Satin alma ihtimalimiz yok ama kiralayabiliriz, opsiyon €15-20m falan olur.
maaşına nerden baktın capology 1.8 diyor
şu maaşları duzgun yazan bir yer yok mu arkadaş her yerde farklı yazıyor

Dubois'dan calimlar müthis ortalar asistler bekleyenlerde, duboisyi hic izlemedigine eminim.
Dünya üzerinde kaç tane bek var müthiş çalımlar atar dediğin işleri müthiş yapar. Lyonun kaptanini almışsın. Marianodan sonra oraya gelen tüm adamlar sicmis. Bir söyle dediğin kriterlere uyan kim var Allah aşkına. Bak cidden bilmediğim için soruyorum renktas ben dediğin kriterlerde adamları anca milyarlık takımlarda izliyorum

Dünya üzerinde kaç tane bek var müthiş çalımlar atar dediğin işleri müthiş yapar. Lyonun kaptanini almışsın. Marianodan sonra oraya gelen tüm adamlar sicmis. Bir söyle dediğin kriterlere uyan kim var Allah aşkına
Boey orta acamiyor, hucuma katkisi sifir vs diyip adami satin gitsin diyenler ozaman neye dayanarak diyor?😂😂 dubois sag beke gecince hucuma katki bekliyorlar demekki. Asist vs

Boey savunma ve atletizm disinda bir seyi beceremiyor. Savunmada da hizli guclu adamlara karsi iyi ama teknigi iyi herifler tarafindan hadim edilme ihtimali cok yuksek Gacha bile nefesi tukenene kadar maymun etti herifi. Hucumda sifira sifir elde var sifir bir adam GS'de yeri yok boyle beklerin
adam gecen macta gole kadar tek isabetli sutumuzu cekti

Boey savunma ve atletizm disinda bir seyi beceremiyor. Savunmada da hizli guclu adamlara karsi iyi ama teknigi iyi herifler tarafindan hadim edilme ihtimali cok yuksek Gacha bile nefesi tukenene kadar maymun etti herifi. Hucumda sifira sifir elde var sifir bir adam GS'de yeri yok boyle beklerin

Boey geçen sene trezeguet tarafından rencide edilene kadar hep umudum vardı o maç psikolojimi bozdu 18lik ozan kabak bu herifin en formda haline adım attirmamisti boey gibi atletik bir oyuncu en azından ayakta durabilirdi

Ali Bektas denen sahis, surekli negatif baglamasindan gina geldi.

Ikinci Motz'a hic gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt