Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu adam kuş falan değil Özgür. abartıyoruz biraz bu konuyu kaldı ki adamla aynı fikirdeyim ben; bu beni de mi kuş yapıyor?
Yahu Emrah şimdi sen geçen gün yaşananları bilmeden böyle diyosunda adamın bir tane olumlu postu yok. Konu fener olunca coşuyor adam. Bak tüm eski mesajlarını oku ne demek istediğimi anlayacaksın.

Iyi mi kotu mu yeterli mi degil mi biliyoruz cunku biz bu adami izledik. Hem U-19'la izledik hem yaz kampinda izledik hem de rezerv liginde nasil oynamis duyduk dinledik. Kar ederek gondereceksek tam zamani cunku yedekte bekleyen adamin anca degeri duser

Ekim ayinda Hollanda'ya gelicem Bakan Buz'la sen karsima cikmasaniz iyi edersiniz yoksa sizden kapsalon yapar kuslara yediririm simdi uza

Diyorum ya bence kimseyi almadan Dubois - Ali Turap yaparsin Ali Turap milyon kere hazir bu firsata. Ama illa biri alinacaksa U-21 kontenjanindan ucuz bi herif dusunulebilir. Aynen Boey'i satalim diyen kustur he mi. Boey cunku Metin Oktay. Te allam

Kabuslarima giren soru. Gecen sezon sonundaki Basaksehir macinda ecel terleri dokturmustu Trezege. Ilahi bir guc tarafindan korunmayi dilerim

Ne alaka. Mariano kadar oynasin yeter. Yasi cok da umrumda degil
Sen kimsin ya? Klavyeden kimi tehdit ediyorsun? Haddini bil.

kerofield belotti gelmeyecek demisti 2 ay once falan, yine hakli cikmakta

belotti de gittigine gore gomis ile sozlesme uzatma gorusmelerini kapa bildirelim derim

Iyi mi kotu mu yeterli mi degil mi biliyoruz cunku biz bu adami izledik. Hem U-19'la izledik hem yaz kampinda izledik hem de rezerv liginde nasil oynamis duyduk dinledik. Kar ederek gondereceksek tam zamani cunku yedekte bekleyen adamin anca degeri duser

Ekim ayinda Hollanda'ya gelicem Bakan Buz'la sen karsima cikmasaniz iyi edersiniz yoksa sizden kapsalon yapar kuslara yediririm simdi uza

Diyorum ya bence kimseyi almadan Dubois - Ali Turap yaparsin Ali Turap milyon kere hazir bu firsata. Ama illa biri alinacaksa U-21 kontenjanindan ucuz bi herif dusunulebilir. Aynen Boey'i satalim diyen kustur he mi. Boey cunku Metin Oktay. Te allam

Kabuslarima giren soru. Gecen sezon sonundaki Basaksehir macinda ecel terleri dokturmustu Trezege. Ilahi bir guc tarafindan korunmayi dilerim

Ne alaka. Mariano kadar oynasin yeter. Yasi cok da umrumda degil

Sen kimsin birader

Çok böyle tipler görüyorum. Adamların beğendiği futbolcu yok yahu :asd:
Fifadaki sanal oyuncuları istiyorlar. Tüm gsc olduğunu soylemedim zaten. Şu türeyen tiplere diyorum. Biraz gerçekleri görmek gerekmez mi.
GSC'ye özellikle transfer dönemlerinde çok fazla insan akın ediyor ki büyük bir kısmı ya kahve sohbetleri ile ya da ergen tayfa. görmen normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt