Alex Aslan
Yeni Üye
- 6 Ağustos 2022
- 75
- 76
- 93
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu Emrah şimdi sen geçen gün yaşananları bilmeden böyle diyosunda adamın bir tane olumlu postu yok. Konu fener olunca coşuyor adam. Bak tüm eski mesajlarını oku ne demek istediğimi anlayacaksın.yahu adam kuş falan değil Özgür. abartıyoruz biraz bu konuyu kaldı ki adamla aynı fikirdeyim ben; bu beni de mi kuş yapıyor?
Emre ilk omuzda çuval gibi serilir yere sonraberkan ya da emre kılınçtan sol bek çıkarılamaz mı acaba. emre özellikle oyun kurabilir soldan
Sen kimsin ya? Klavyeden kimi tehdit ediyorsun? Haddini bil.Iyi mi kotu mu yeterli mi degil mi biliyoruz cunku biz bu adami izledik. Hem U-19'la izledik hem yaz kampinda izledik hem de rezerv liginde nasil oynamis duyduk dinledik. Kar ederek gondereceksek tam zamani cunku yedekte bekleyen adamin anca degeri duser
Ekim ayinda Hollanda'ya gelicem Bakan Buz'la sen karsima cikmasaniz iyi edersiniz yoksa sizden kapsalon yapar kuslara yediririm simdi uza
Diyorum ya bence kimseyi almadan Dubois - Ali Turap yaparsin Ali Turap milyon kere hazir bu firsata. Ama illa biri alinacaksa U-21 kontenjanindan ucuz bi herif dusunulebilir. Aynen Boey'i satalim diyen kustur he mi. Boey cunku Metin Oktay. Te allam
Kabuslarima giren soru. Gecen sezon sonundaki Basaksehir macinda ecel terleri dokturmustu Trezege. Ilahi bir guc tarafindan korunmayi dilerim
Ne alaka. Mariano kadar oynasin yeter. Yasi cok da umrumda degil

Iyi mi kotu mu yeterli mi degil mi biliyoruz cunku biz bu adami izledik. Hem U-19'la izledik hem yaz kampinda izledik hem de rezerv liginde nasil oynamis duyduk dinledik. Kar ederek gondereceksek tam zamani cunku yedekte bekleyen adamin anca degeri duser
Ekim ayinda Hollanda'ya gelicem Bakan Buz'la sen karsima cikmasaniz iyi edersiniz yoksa sizden kapsalon yapar kuslara yediririm simdi uza
Diyorum ya bence kimseyi almadan Dubois - Ali Turap yaparsin Ali Turap milyon kere hazir bu firsata. Ama illa biri alinacaksa U-21 kontenjanindan ucuz bi herif dusunulebilir. Aynen Boey'i satalim diyen kustur he mi. Boey cunku Metin Oktay. Te allam
Kabuslarima giren soru. Gecen sezon sonundaki Basaksehir macinda ecel terleri dokturmustu Trezege. Ilahi bir guc tarafindan korunmayi dilerim
Ne alaka. Mariano kadar oynasin yeter. Yasi cok da umrumda degil
GSC'ye özellikle transfer dönemlerinde çok fazla insan akın ediyor ki büyük bir kısmı ya kahve sohbetleri ile ya da ergen tayfa. görmen normalÇok böyle tipler görüyorum. Adamların beğendiği futbolcu yok yahu
Fifadaki sanal oyuncuları istiyorlar. Tüm gsc olduğunu soylemedim zaten. Şu türeyen tiplere diyorum. Biraz gerçekleri görmek gerekmez mi.
Sen kimsin ya? Klavyeden kimi tehdit ediyorsun? Haddini bil.
Aferin boyle yola gelin uslu olun.Sen kimsin birader
berkan ya da emre kılınçtan sol bek çıkarılamaz mı acaba. emre özellikle oyun kurabilir soldan
?Aferin boyle yola gelin uslu olun.
@Sami Karakoç da yapıyor bunu yahuYahu Emrah şimdi sen geçen gün yaşananları bilmeden böyle diyosunda adamın bir tane olumlu postu yok. Konu fener olunca coşuyor adam. Bak tüm eski mesajlarını oku ne demek istediğimi anlayacaksın.
herifle adımız da anılmıyor 5 gundur.yine de gidemediBu belotti Roma ya bi gidemedi aga. Yeter yaw
ırz düşmanı gelecek diye tırsıyorum"Seni sevmek intihar da
Sevmemek ihtimal bile değil
Aşk elbisesi en güzel sende duruyor
Ama ne acı terzin ben değilim"
![]()