Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey mevzusunu niye bu kadar uzattiniz anlamadim. Kendisini begenen var begenmeyen de var. Dubois oynamaya basladiginda yine begenen olacak ve begenmeyen olacak. Mesela burada Nelsson’u begenmeyen uyeler de var. Herkesin kendine gore bir bakis acisi var. Sen uce bese bakmadan sutlayin dersin, ben ise iyi bir teklif gelmedigi surece satilmamali derim.

Neyse oyuncularimizi yermeye devam edelim. Seferovic de hazirlik maclarinda muthis transferdi, lig maclarindan sonra balon oldu.

Daha neyi inceleyecen lan. Foto attim ya. Adam beni engellemis fotoyu bile goremiyor hala konusuyor. At sunu konudan. Asayisi boyle mi sagliyon. Isimde gucumde bir uyeyim. Gelip beni rahatsiz ve tahrik ediyor. Desene kus degilmis falan diye. Yeter be
Böyle tehditkar konuşmaya devam edip tartışmayı sonlandırmadığınız için sen ve Mehmet’i konudan şutladım

Boey’e sallamak mı :D Kusura bakmayın da Boey zaten defansif anlamda ve ofansif anlamda 1 tık daha iyi olsa Epl yapardı :D Bu lig için yeterince iyi bir bek.

Ali bektaş kardeşim şu passo lig fotosu atmışsın ya orada azıcık foton gözüküyor tahminim max 20 21 yaşındasın yanılıyor muyum?

daha önce ömer bayramı alıp transferi kapatmıştık bu sefer de ömer bayramı yollayıp transferi kapatırız

Kusura bakma hocam senin mesajını alintilayarak cevap vericem Ali bektas ismindeki şahsa.
Bu adam sadece Boey icin yazmadi bu arada. Boey ile ilgi yazdığında direk şunu kastediyo biraz eski olayları ile birleştirince. Ben Galatasaray in o bölgede adam kaybetmesini ve alternatifsiz kalmasını istiyorum direk bunu diyo aslında. Neyse konu buda değil tam olarak.
Geçen günkü fener maç topiginde insanları kışkırtıyor bilerek eğleniyodu resmen. Hakem hatalarını yazıyoruz detaylı biçimde 3-5 kişi direk saçma sapan dalga geçer gibi muhalefet oluyo. Yaptığı tek şey feneri övmek hakeme asla toz kondurmamak ve insanlari kışkırtmak. Ben rakip takım iyi olduğunda kötü densin fanatik gözü kör olsun herkes demiyorum ancak insanları kışkırtmak bile isteye birşeyleri övmek överken kullandığı argümanların saçmalığı ve bunu tamamen duygusal olarak yaptığından bahs ediyorum. Neler dedi bunu tek tek alintilayamam ama gördüğüm şey fener maç konusunda bakın ne demek istediğimi herkes anlar zaten.
İnsanlar hakeme kızmış fenerin oynadığı kötü oyunu konuşurken gelip bilincli şekilde o mesajları atmak ayrı bir olay. Neyse ben konuyu kapatıyorum ama yönetimin de gözü bu tür elemanların üzerinde olmalı. Ki bakiyolardir diye düşünüyorum. Fikir özgürlüğü tabikide herkesin hakkı. Ama bazı insanlar kendini çok belli eder.
kavga etmeye gerek yok üstad boşverin bu kadar ciddiye almayın yapılan yorumları. bana 2-3 kez söven de oldu hakaret eden de, ne raporladim ne kavga ettim gerek yok, sanal ortamda birbirinizin sinirleriyle oynamaya hiic gerek yok. engelleyip geçeceksin yorumlarını görmüyorsun o zaman. raporlama işini beceremiyorum ben, adam forumu seviyordur ne gerek var 2-3 gün ceza almasına veya daha uzun süreler. en iyisi engelleyip mesajlarını görmemek rahatsız oldugun biri varsa. Bu forum üzerinde yapılan tartışmalara hiç anlam veremiyorum senelerdir, gereksiz o yüzden kavga etmek

Susonun fm profili akiyor. Ama sevillada fazla oynayamamis. Nedeni ne ola ki? Sakatlik mi yoksa?

Ekli dosyayı görüntüle 175067
Bu iki sene önceki veriler. Güncel profili alttadır.

1661344263938.webp

İtalyan basınına göre Isak Hien 3,5+bonus karşılığında Verona'da ancak TR basınına göre 3,1 milyon € karşılığında jk'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt