- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
@Dağhan Kan @Hasan Taysi ilgileniyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kapilma isteyen kapilirİcardi > bozok gelir
Cengiz / Hazard > efecan gelir
Reguilon > umut meraş gelir
Fazla hayale kapılmayak gençler
19 gayet yeterliİcardi 20 golü görmez
rentarator mertens torerie olivieara önceleri de diyo muydun jem paul karacan gelir recep niyaz gelir falanİcardi > bozok gelir
Cengiz / Hazard > efecan gelir
Reguilon > umut meraş gelir
Fazla hayale kapılmayak gençler
onuda görmez19 gayet yeterli
18 de yeterli.onuda görmez
Yazmaya , fikir bean etmeye yetki yok, okumaya var. Tam bir demokrasi soleni. Kendi aranda yayinla konuyu o zaman.Son dönemde forumda daha fazla vakit geçirmeye başladım. Bir çok konu hakkında üyelerin değerli görüşlerini okuyor, zaman zaman da kendi görüşüm ile katkıda bulunmaya çalışıyorum foruma. Fakat her başlığa yazamıyorum. Yetkiniz Yok diyor. 12 yıldır üyeyim. Mesaj sayısına mı bakılıyor yada Vip üyelik mi almak gerekiyor.
Tek slip mi çekiyorsunuz Gold üyelik ücretini....
Doğru 30 golü gorurİcardi 20 golü görmez
Bu adam sayesinde Eyüpsporu sevdik valla. Büyük Galatasaraylı çeri çöpüde topliyor takımdan.
Halk beni istiyoben acayım nöbeti
Psg ücretin yarısından fazlasını ödeyeceği için icardi ile anlaşmak çok önemli değilIcardi ile anlastiysak hayirli olsun. PSG her turlu birakir
Bu şekilde Galatasarayıma yardımcı olacak zengin nüfuslu üyelerimizin artması dileğiyle. Aslında Galatasarayın gerçek gücü hiç bir zaman tam randımanlı kullanılamadı. Nedense bir türlü aktif yardımda bulunmaktan kaçıyor bizim camiamız. Kapalı kapı ardı bile sınırlı. İçinde olduğum halde hiç anlamadım bu durumu. Eyüp başkanı inşallah öncülük eder bu duruma. Erden bey gibi kişilerin artması dileğiyle.Bu adam sayesinde Eyüpsporu sevdik valla. Büyük Galatasaraylı çeri çöpüde topliyor takımdan.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Kime gore neye goreİcardi 20 golü görmez

Ömer Bayramı mı savundun renktaş yoksa şaka mıÖmer Bayram asla çöp değil, uyum sorunu yaşadı büyük takıma.