Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

husnu-coban_1110850.jpg

Son dönemde forumda daha fazla vakit geçirmeye başladım. Bir çok konu hakkında üyelerin değerli görüşlerini okuyor, zaman zaman da kendi görüşüm ile katkıda bulunmaya çalışıyorum foruma. Fakat her başlığa yazamıyorum. Yetkiniz Yok diyor. 12 yıldır üyeyim. Mesaj sayısına mı bakılıyor yada Vip üyelik mi almak gerekiyor.
Tek slip mi çekiyorsunuz Gold üyelik ücretini....
Yazmaya , fikir bean etmeye yetki yok, okumaya var. Tam bir demokrasi soleni. Kendi aranda yayinla konuyu o zaman.

Nwakaeme Arabistana gitmedi mi ? Sabahtan beri özellikle afrika kaynaklı sitelerde Galatasaraydan nwakame için son bir hamle başlıklı haberler var ? Haberde türk kaynaklarına göre diyor ama bir isim vermiyor ? Yoksa bu haberleri menejeri mi yaptırıyor? Arabistani beğenmedi mi?

Bu adam sayesinde Eyüpsporu sevdik valla. Büyük Galatasaraylı çeri çöpüde topliyor takımdan.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Bu şekilde Galatasarayıma yardımcı olacak zengin nüfuslu üyelerimizin artması dileğiyle. Aslında Galatasarayın gerçek gücü hiç bir zaman tam randımanlı kullanılamadı. Nedense bir türlü aktif yardımda bulunmaktan kaçıyor bizim camiamız. Kapalı kapı ardı bile sınırlı. İçinde olduğum halde hiç anlamadım bu durumu. Eyüp başkanı inşallah öncülük eder bu duruma. Erden bey gibi kişilerin artması dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt