Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.398
- 3.110
- 1.893
Olanı yorumluyorum ben de hocam, bana da çok mantıklı gelmiyor.bizim sorunumuz o degil ki atak sonlandirabilen orta yapabilen bek oyuncusu lazim bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olanı yorumluyorum ben de hocam, bana da çok mantıklı gelmiyor.bizim sorunumuz o degil ki atak sonlandirabilen orta yapabilen bek oyuncusu lazim bize
Şampiyon olan Luyi - Marcao - Mariano - Nago yerine yukarıdaki kadro pek adil olmamışTarihsel olarak 2000 sonrası en iyi 5 kadromuz
2011-2012 Galatasaray SK
Muslera
Eboue
Ujfalusi
Semih
Hakan
Melo
Selçuk
Engin
Emre
Elmander
Baros
2012-2013 Galatasaray SK
Muslera
Eboue
Semih
Dany
Riera
Melo
Selçuk
Hamit
Sneijder
Burak
Drogba
2013-2014 Galatasaray SK
Muslera
Eboue
Chedjou
Semih
Telles
Melo
Selçuk
Sneijder
Hamit
Burak
Drogba
2017-2018 Galatasaray SK
Muslera
Mariano
Maicon
Serdar/ Denayer
Nagatomo
Fernando
Ndiaye/Donk
Belhanda
Feghouli
Rodrigues
Gomis
2019-2020 Galatasaray SK
Muslera
Mariano
Marcao
Donk
Saracchi
Seri
Lemina
Belhanda
Feghouli
Onyekuru
Falcao![]()
Yav yapamıyor da değil aslına bakarsan tipik avrupa futbolu pva'nın yerden sert orta arka direktekntopu kaleye sokmak kalıyor. Sağbek yada sağ kanatı her seferinde orayabsokarsan çok gol atarsıb ancak bizim oyuncularda mı hocalarda mı var problem bilmiyorum.pva yanlış kullanılıyor, çizgiye inmekten ziyade ortada pas alışverişine katılmalı daha çok orta sahayı kalabalıklaştırmalı.
adam yapamıyor arkadaş orta niye zorluyoruz ki
Olgun davran dayi
Jovic'i aldılar ya.İcardi'ye umarım fiorentina dadanmaz, baya iyi kadro kurdular oyun üstünlükleri var ama gol atamıyolar ikone tam bir kazma gibi oynuyo
Kerem mi-------------------Muslera------------------
-Dubois----Nelsson---Bardakçı--Aanholt-
-----------Torreira-------Oliveira-----------
---Cengiz---------Mertens-------Kerem---
--------------------Icardi--------------------
Yunus, Seferovic, Gomis, Boey, Akbaba, Olssen, Midtsjo ile kadro derinliği de tamamlanır.
Tek eksik Evander profili satış yapabileceğimiz biri olur bu durumda.
Yaw her ortası arka direğe gidiyor kimse vuramıyor desek tamam da adam dağlara taşlara açıyor çoğunuYav yapamıyor da değil aslına bakarsan tipik avrupa futbolu pva'nın yerden sert orta arka direktekntopu kaleye sokmak kalıyor. Sağbek yada sağ kanatı her seferinde orayabsokarsan çok gol atarsıb ancak bizim oyuncularda mı hocalarda mı var problem bilmiyorum.
O bölgeye boş adam göndermiyoruz varsa yoksa santrafor gidip gol atsın.
vaduz balıgı sever misin?konyayı eleyen vaduz konferans ligine kalmış