Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi ile onun ayarı bir kanat gelirse yalnız CL ayarı takımımız oluyor. Avrupada olmalıydık bu sene . Ulan Belmas Allah bildiği gibi yapsın seni.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Belmas mı? Terim veya Torrent diyecektin sanırım?

adamlarda nasıl bir yayın geliri varsa bu yaz en çok para harcayan 20 kulübün 13 tanesi epl takımıymıs

okanın ekim ayında karsı taraftan,medyadan dusmanca tutumlar ve haberlerle karsılasacagını düşünüyorum.Galatasaray taraftarından degil.ortalıgı karsıtrmak isteyenler olabilir.kendi de zaman zaman duygusal coskunluklar yasayabilir,bazen gaza gelebilir.onun dısında kadınlar,kendi duygusal hayatı vs mevzu olabilir.oglu hala tedavi görüyosa yurt dısına gidip gidip gelebilir zaman zaman

onun dısında yabancı bi hoca olsaydı okan ,çok daha farklı yorum yapardım.çunku yabancı bi hocanın kendisine yabancı bi ulkedeki duygusal durumları farklı olabilyo,takımdan vs kaynaklanabilyo.

biraz kasım ayında eleştiriler,yine karsı taraftan yalan haberler,karsıt haberler duyabiliriz.çokta buyuk sorun gözükmüyor

Ulan bir maç Giresunda yenildik diye adama sövmediğin kaldı. Okan hoca olmaz yabancı hoca lazım diyen şahıs kimdi!!! Oran buran çok oynuyor senin!!
e149ebc6fb5a5910e9ed3083216edc6c.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence sergio transferinden pişman oldu teknik ekip ve yönetim

öyle hissediyorum
Bence planlar daha farklıydı bazı fırsatlar oluşunca transferler ona göre yön aldı. Sergio belki ilk alternatif değildi ama bonservis o kadar düşük olunca şartlar iyi olunca kadroya alındı. Pişman olunacağını sanmıyorum Sergio'dan.

Antalyaspor Futbol Sorumlusu görevini üstlenmesine karşın yedek kulübesinde olmak için futbolcu statüsünde devam eden Nuri Şahin, UEFA A lisans almayı başardı.

Pro Lisans için 3 yıl daha bekleyecek

Şahin’in A lisans sahibi olduğunu kulüp yetkilileri de onaylarken, genç çalıştırıcının Pro Lisansı ise yaklaşık 3 yıl sonra elde edeceği öğrenildi.

Yunusa güveniyorum kereme güveniyorum abdülkerime akbabaya güveniyorum
Galatasaray kadrosundaki türk pasaportlu hiç bir oyuncuya güvenmiyorumda inanmıyorumda
hepsi mecburiyetten oynuyor yabancı serbest olsa hepsi klübede çürür gider hikaye anlatmaya gerek yok
Türk oyuncuların iyilerini rakipler kaptı bize posaları kaldı

inanmam

herif her mac bizi dogruyor

hakemler en icinde en anti gs kisilikler bu 1 melermidir ne boksa 2
Meler ile 20 yıl sonra Kadıköy galibiyeti aldık. :red:

Haklısın o da bize düşmandır ama Mete ve Ali en açıktan yapanlar.

Bir de geçen yıl Kerem'e küfür eden bir elaman vardı Zorbay mı ne öyle bir şeydi...

Fatih Hoca Cica'yı alacağı parayla Rui Costa'yı tokatlayıp minnet edeceğine Gedson'u alsaydı şu an farklı bir şey konuşuyorduk.
Hoca Cica'yı 1. tercih olarak yazmamıştı.

Çekya taraflarından başka bir rumen orta saha istiyordu. Onu alamadık.

Hatırlayın çabuk unutuyorsunuz Gedson için o yaz Benfica 12 istiyordu Cica'nın 2 katı.

Sözleşmesinin son yılıydı devre arası almak daha kolay ve ucuz olacağından beklemek doğru karardı bence.

Bazen düşünüyorum sırf hocanın istediği adamları almamak için gönderdiler resmen. Zaten alamayacaklardı da neyse...

Hocayı gönderip danışman Mendes ile aldıklarını da gördük. Neyse bu konu geçmişte kaldı. Önümüze bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt