Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.309
- 58.475
- 3.383
bence sergio transferinden pişman oldu teknik ekip ve yönetim
öyle hissediyorum
öyle hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belmas mı? Terim veya Torrent diyecektin sanırım?Icardi ile onun ayarı bir kanat gelirse yalnız CL ayarı takımımız oluyor. Avrupada olmalıydık bu sene . Ulan Belmas Allah bildiği gibi yapsın seni.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Torrent aynı kapıya çıkıyor getiren belmas. Güzel hatrına Terimide ekleyelim başarısızlık ekip işi oldu.Belmas mı? Terim veya Torrent diyecektin sanırım?
okanın ekim ayında karsı taraftan,medyadan dusmanca tutumlar ve haberlerle karsılasacagını düşünüyorum.Galatasaray taraftarından degil.ortalıgı karsıtrmak isteyenler olabilir.kendi de zaman zaman duygusal coskunluklar yasayabilir,bazen gaza gelebilir.onun dısında kadınlar,kendi duygusal hayatı vs mevzu olabilir.oglu hala tedavi görüyosa yurt dısına gidip gidip gelebilir zaman zaman
onun dısında yabancı bi hoca olsaydı okan ,çok daha farklı yorum yapardım.çunku yabancı bi hocanın kendisine yabancı bi ulkedeki duygusal durumları farklı olabilyo,takımdan vs kaynaklanabilyo.
biraz kasım ayında eleştiriler,yine karsı taraftan yalan haberler,karsıt haberler duyabiliriz.çokta buyuk sorun gözükmüyor
Bence planlar daha farklıydı bazı fırsatlar oluşunca transferler ona göre yön aldı. Sergio belki ilk alternatif değildi ama bonservis o kadar düşük olunca şartlar iyi olunca kadroya alındı. Pişman olunacağını sanmıyorum Sergio'dan.bence sergio transferinden pişman oldu teknik ekip ve yönetim
öyle hissediyorum
Palabıyıkla son 15 maçta mağlubiyetimiz olmamasına ne diyorsun Masonhaluk orada bile patladi ya
yok dursun baskan perde arkasinda yumrugunu masaya vurmus filan dedi
hoooop ts macinda ali palabiyik
haluk benden bile daha lanetli
Palabıyıkla son 15 maçta mağlubiyetimiz olmamasına ne diyorsun Mason
Doğru bilgi olm ben napayıminanmam
herif her mac bizi dogruyor
hakemler en icinde en anti gs kisilikler bu 1 melermidir ne boksa 2
Meler ile 20 yıl sonra Kadıköy galibiyeti aldık.inanmam
herif her mac bizi dogruyor
hakemler en icinde en anti gs kisilikler bu 1 melermidir ne boksa 2

Fatih Hoca Cica'yı alacağı parayla Rui Costa'yı tokatlayıp minnet edeceğine Gedson'u alsaydı şu an farklı bir şey konuşuyorduk.Fatih Hoca kalıp devre arası istediği 2-3 adamı (Gedson vs.) alsalardı en az Avrupa Ligi'ne katılırdık.
4-2-4 mü oynuyoruz 4'lü forvet_____Lucas_______Fredrik
___________Mertens
_____İcardi_______Seferovic
___________Gomis
Hoca Cica'yı 1. tercih olarak yazmamıştı.Fatih Hoca Cica'yı alacağı parayla Rui Costa'yı tokatlayıp minnet edeceğine Gedson'u alsaydı şu an farklı bir şey konuşuyorduk.