Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.363
- 10.225
- 1.688
bakın renktaş bakmak bedavaSen bak biz İcardiye bakiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakın renktaş bakmak bedavaSen bak biz İcardiye bakiyoruz
Hocam Amerika için bu dert değil ki. Adamların tüm kültürleri, tüm ekonomileri böyle popüler kültür ikonlarını parlatmak üzerine zaten. O yüzden Amerikan Hükümeti'nin "Eyvah çocuklarımız Nusret'i biliyor, Kardashianlar'ı izliyor" diye dert sahibi olduğunu hiç sanmıyorum. Söylediğin aptal yığınları yönetmek işinin membağıdır Amerika. Ayrıca din ya da milliyetçilik ne alaka Amerika'dan bahsederken onu pek anlamadım.Gelecek nesillerin de kayip okdugunu kanitliyor. Yonetenlerin isine de aptal yiginlari kolayca idare etmek geliyor. Rezil mi yonetiyorsun? Sorun degil. Bas biraz milliyetciligi ( dis dusman), gerektigin de biraz da din sosu tamam.
Senden duymadığımız söylemler bunlar duyum mu var keramettinIcardi işi bitti de kanat/10 no konusu ivedilikle çözülmeli. Esas mevzu o bence hala.
Stopere de Olsen gelsin, rotasyona ekleyelim.
adminin hesabı hacklenmişIcardi işi bitti de kanat/10 no konusu ivedilikle çözülmeli. Esas mevzu o bence hala.
Kanatta Hazard tarafinda sorun yokmus.maasi meseleymis.Stoper yabanci olmayacakmis.kaan ayhan alinacakmis.nevzat dedi.ayrica cengiz alinacakmis yerli kalitesi artsin diye.Icardi işi bitti de kanat/10 no konusu ivedilikle çözülmeli. Esas mevzu o bence hala.
sg digital mi?Haluklar günlerdir İcardi gündemde yok, Okan Buruk ile yeni görüştüm İcardi bize uygun degil dedi diyorlardı da inanmiyordunuz
Gerceklerin 1 gun ortaya cıkmak gibi bir huyu vardir !!!!!!!!!
Tier 1 SG Digital
Mert kim mert müldür müOmar
Cicaldau
Luyi out
Kovalera
Boey
Dübür
Nelss
PvA
Torr
Milf
Sergey
Mert
Sefer
Gomis
Icardi
Olsen
10 no/kanat
u23
Sol bek
Kanat
mert ensMert kim mert müldür mü
sg digital mi?
bakın renktaş bakmak bedava
Elis mi Evander miIcardi işi bitti de kanat/10 no konusu ivedilikle çözülmeli. Esas mevzu o bence hala.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
he spor gecesi miydi o?
Buyrun takip etmek isterseniz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
reiz emre yine cimbom alehine gündem oluştuuruyor buna artık bir dur deme zamanı gelmedi mi @Sergen ZerenHaluklar günlerdir İcardi gündemde yok, Okan Buruk ile yeni görüştüm İcardi bize uygun degil dedi diyorlardı da inanmiyordunuz
Gerceklerin 1 gun ortaya cıkmak gibi bir huyu vardir !!!!!!!!!
Tier 1 SG Digital
Elis de 6ya bırakmıyorlarmış onu, bu durumda Evander ya da Harit alınmalı.Elis mi Evander mi