Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.961
- 8.161
- 1.898
2 maç 2 gol 20 tane atar bu herif en kötü 7 ye kitlerler.
Acun alır ocakta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 maç 2 gol 20 tane atar bu herif en kötü 7 ye kitlerler.
biraz rasgele kesti gibi .dtoure asist yapıyordu
biraz rasgele kesti gibi .d
hızı da baya iyi herifiniyi kaçtı ama oraya
Yalan söylüyorlar çünkü her yer Torreira diye yanıyorken Haluk" Torrira listede değil, Ya Gökhan oyuncunun değeri 20 milyon Arsenal 15'ten aşağı bırakmaz nasıl alsın Galatasaray? İnsanları kandırıyorlar" diye yayında söyledi şimdi bunu hiç gündeme getirmez mesela.Berkan taylanin durduğu yerde cica nin gitmesi koydu
hani Okan hoca istemiyordu, yönetim kafasına göre mi transfer yapıyor, yada 2 günde mi bu noktaya geldi bu transfer.
hızı da baya iyi herifin
aynısını düşünüyordum olumsuz post atmamak için yazmadım :dalamayız ya bunun yerine yedek sol bek bulamazlar bence kalan kısıtlı sürede
Gecen seneki o kepazeliği yaşatanları tekme tokat, paraya bakmaksızın yolluyorlar. Destekliyorum ve yönetimin arkasındayım. O formayı kıymetini bilenler giycek.cica konusu gerçekten rezalet yav
mohammed
cica
morutan
Gecen seneki o kepazeliği yaşatanları tekme tokat, paraya bakmaksızın yolluyorlar. Destekliyorum ve yönetimin arkasındayım. O formayı kıymetini bilenler giycek.
Bunların tek alemetiharikası ligde maçlardan sonra şikecilerin ipliklerini pazara çıkarmaları, fb nin hakem skandallarını konuşmaları, koç un ensesinde olmaları.Yalan söylüyorlar çünkü her yer Torreira diye yanıyorken Haluk" Torrira listede değil, Ya Gökhan oyuncunun değeri 20 milyon Arsenal 15'ten aşağı bırakmaz nasıl alsın Galatasaray? İnsanları kandırıyorlar" diye yayında söyledi şimdi bunu hiç gündeme getirmez mesela.
salmazlar dedik ama tekniği milan seviyesinden baya uzak kalıyor yaw herifinalamayız ya bunun yerine yedek sol bek bulamazlar bence kalan kısıtlı sürede