Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz diyorsunuz da ben ayrılacağım dese transferin son günü dahil olsa İtalya, Fransa, Almanya, İspanya(en rahat burada patlama ypar) hatta Premier ligden kendine talip bulabilir.
Şu dönemde Avrupa'da olmayan hocası daha toy olan bir takıma gelmesi imkansız kardeşim hayal kurmayın.
benficanın gencosu vardı skills videolarıylan 1 ay önce falan, öyle bi şey gelse (y)im

Bilmiyorum ama Kaan'a 5 milyon bonservis 2 milyon maas tutarsiz. Yani bence Kaan'i o sartlarda almayiz.
Boey'in neden satilacagini hala anlamiyorum.
Akıllı iş değil yav.

Tudor için burada manyak falan yazılıyor da bizim kulüpte 5-10 senedir akıllı adam yok.
21 yaşındaki bebeyi az kardeşim gel diyebilecek adam yok.

Satılmasına karşı değilim versinler cash 7 + %20 opsiyon istediği yere gidebilir.
O paraya bir şekilde scout çekersin elbet. Yada işte o zaman risk alıp yerli oynatırsın o parayla da üzerine az bir miktar katıp blas tarzı bir herif alırsın ofansın daha güçlü olur defans-bek sırıtmaz.

Kulübe onlarca twit attım insallah okurlar da hatadan dönerler . Boey i satmazlar

Akıllı iş değil yav.

Tudor için burada manyak falan yazılıyor da bizim kulüpte 5-10 senedir akıllı adam yok.
21 yaşındaki bebeyi az kardeşim gel diyebilecek adam yok.

Satılmasına karşı değilim versinler cash 7 + %20 opsiyon istediği yere gidebilir.
O paraya bir şekilde scout çekersin elbet. Yada işte o zaman risk alıp yerli oynatırsın o parayla da üzerine az bir miktar katıp blas tarzı bir herif alırsın ofansın daha güçlü olur defans-bek sırıtmaz.
Zaten pay %1000000 olmali. Bir de opsiyon yok üstüne kiralama ucreti de yok.

Galatasaray XI: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus, Mertens, Kerem, Seferovic.

not: gsliyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt