Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trabzon eksikmiş lafına da ayrıca kıl oluyorum.abdulkadir yedekten giriyor.hamsik bardhi geldiği için yedekten girecek.ugurcan,bakasetas ve visca önemli eksikler dogru ama adamlar gitti umut bozoku aldı,naciyi aldı.yedekte djaniniy var.ayıp yav

bizim zaten ilk 11 de sol kanat,kreatif ortasaha ve forvet eksiklğimiz var.üstelik yedeklerimiz yetersiz.ve dubois+ midsö yok.biz ne yapalım?

trabzon eksikmiş lafına da ayrıca kıl oluyorum.abdulkadir yedekten giriyor.hamsik bardhi geldiği için yedekten girecek.ugurcan,bakasetas ve visca önemli eksikler dogru ama adamlar gitti umut bozoku aldı,naciyi aldı.yedekte djaniniy var.ayıp yav

bizim zaten ilk 11 de sol kanat,kreatif ortasaha ve forvet eksiklğimiz var.üstelik yedeklerimiz yetersiz.ve dubois+ midsö yok.biz ne yapalım?
hafta içi maç oynadıklarından da bahset sergi bizimkiler gibi yatmıyolar

Bu da yanlış bir düşünce alternatifi kötü diye keremin düpedüz maçı umursamaması kabul edilebilir birşey değil hoca hocalığını yapıp kenara almaliydi..Ben hoca olsam mertensi sola atıp hamzayi koyardım ama o keremi görüp de kilinci bile alsa laf etmezdim çünkü bir tepki koyulması lazim

İşte bu kadar basit

4 maçtır bu hamleyi bekliyorum ama yapmıyor Okan

Ve bende ciddi hayal kırıklığı oluşturdu bu durum

Kerem ve Sefer'i keseceksin arkadaş

Bu kadar basit

Mertens'i forvete at gerekirse

Ama Kerem ve Sefer'i KESECEKSİN

Boey sağ bek Dubois sol bek devam. Verimsiz PVA kulübeye hadi bakalım.

Dubois'in 14 maçlık sol bek geçmişi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt