Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
yaw adam 10 gun önce de 3 transfer demişti. element uydurmayın ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mbappe mi haland mı karar ver kardeşimyaw adam 10 gun önce de 3 transfer demişti. element uydurmayın ya
hafta içi maç oynadıklarından da bahset sergi bizimkiler gibi yatmıyolartrabzon eksikmiş lafına da ayrıca kıl oluyorum.abdulkadir yedekten giriyor.hamsik bardhi geldiği için yedekten girecek.ugurcan,bakasetas ve visca önemli eksikler dogru ama adamlar gitti umut bozoku aldı,naciyi aldı.yedekte djaniniy var.ayıp yav
bizim zaten ilk 11 de sol kanat,kreatif ortasaha ve forvet eksiklğimiz var.üstelik yedeklerimiz yetersiz.ve dubois+ midsö yok.biz ne yapalım?
Bu da yanlış bir düşünce alternatifi kötü diye keremin düpedüz maçı umursamaması kabul edilebilir birşey değil hoca hocalığını yapıp kenara almaliydi..Ben hoca olsam mertensi sola atıp hamzayi koyardım ama o keremi görüp de kilinci bile alsa laf etmezdim çünkü bir tepki koyulması lazim
Yakın mesafe torreira'dan sekiyor bence penaltı yok ama Abdülkerimin kafayla vurdugu Bi pozisyon vardı rakibin eline carpıyor o net penaltı tekrarı bile 1 kere gösterdiler.Beyler Larsen in pozisyonu net penaltı değil miydi ? Alper Ulusoy suzme Galatasaray dusmani![]()
ayrıca bu da önemli +onlar için.daha hazırlar.biz bi de formsuz keremle,emre akbaba ile falan ugrasıyoruzhafta içi maç oynadıklarından da bahset sergi bizimkiler gibi yatmıyolar
hafta içi maç oynadıklarından da bahset sergi bizimkiler gibi yatmıyolar
icardien az 3 transfer dedi yine ya,ne desin okan
obafemi martinsMbappe mi haland mı karar ver kardeşim
Anlamamakta ısrar ediyorsun. Son söylediğine katılıyorum, işlem öncesi dönemine yönel sen sonra somut işlem dönemine geçersin. İyi forumlar.Yazdigini okudum
Keremi cikarmaliydi yazmissin
Edis belli ki ayni seviyenin insanlari degiliz bosver yorma beni