Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanatlardan iyi paslar gelmezsa,Seferoviçten çok bir şey beklemeyin.

Ben taktım bu seferovice sinirim geçmiyor..
Kanattan pas gelmedi eyvallah da sırtı dönük yerlerde surunmesine ne demeli 37lik gomis bile ts stoperleri yokmuş gibi aldı o topları.. Bu herifin en iyi yaptığı iş sırtı dönük oyun deniliyordu onu bile gomisten kötü yapiyor

———————muslera——————
boey——nelsson——-apo——Kazimcan
———————Torreira——————-
————Mydtsjö———Evander———
Yunus————-Icardi———-Mertens

Şu İtalyan sol bek oynayan kimdi yav ayağımı ne kırılmıştı ne akıyordu be! Bize öyle adam olsa kanat a da gerek yok..

Bu da yanlış bir düşünce alternatifi kötü diye keremin düpedüz maçı umursamaması kabul edilebilir birşey değil hoca hocalığını yapıp kenara almaliydi..Ben hoca olsam mertensi sola atıp hamzayi koyardım ama o keremi görüp de kilinci bile alsa laf etmezdim çünkü bir tepki koyulması lazim
Kerem en azından pozisyona girebiliyor emre kılınç da barış alper de bunu beceremiyor. Arkadaşın derdi bu değil tek bu hatasına takıl kalmış. Kerem'in çıkıp çıkmaması mesele değil. Geç de olsa çıkıracaktı Yunus sakatlandığı için onu çıkarmak durumunda kaldı.

Yakın mesafe torreira'dan sekiyor bence penaltı yok ama Abdülkerimin kafayla vurdugu Bi pozisyon vardı rakibin eline carpıyor o net penaltı tekrarı bile 1 kere gösterdiler.

Ben ilk pozisyonu net penaltı diyordum tekrarı göremedik ama senin dediğin pozisyonda göğsünden sekiyor trabzonlunun penaltı yok

ikinci yarı macı almamız gerekiyodu haritaya göre;D ama mertens yeni geldi.takımda ayriyeten bi yasin öztekin,burak yılmaz arıyo insan yine de tabi

@erden timur

lütfen 25 yaş üstü olmayan sizden genç ve sizden çok koşan adam alınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt