Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün ve Ümraniye maçında o kaçırılan net gol pozisyonları atılsa bir ben herhalde çok daha iştahlı, farklı, rakiplerin de açığını değerlendiren maçlar izleyeceğimizi düşünüyorum. Yani çok fark olmasa da en az üçer golden altı gibi net rakamlar görebilirdik...Birer tane de yesek dört artı averaj fena istatistik olmazdı. Ne yapalım, olmadı. Böylesiymiş nasip. Keşke kanat ve forvet yetiştirilseydi....

KAP'da öyle bir şey yazmıyor ama 25 maç oynarsa satın alma opsiyonu devreye giriyor gibi haberler okumuştum umarım yanlıştır.

KAP'da sadece 1 milyon € kiralama, 2.5 milyon € satın alma opsiyonu var yazıyor.

Bir şekilde forvet almamız lazım ve bu adamın hiç sakatlanmadan tüm sezon oynaması lazım.
Kap'ta net aciklama yapmiyorlar:

“Profesyonel Futbolcu Haris Seferovic ve Kulübü Sport Lisboa E Benfica-Futebol, S.A.D. ile oyuncunun 2022-2023 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 1.000.000 EUR tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 2.500.000 EUR'dur. Futbolcuya ise 2022-2023 sezonu için net 2.300.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.”

Sarta bagli demisler ama sartin ne oldugunu yazmamislar. Kesin kadroda olmasina baglidir.

beyler hepinize sormak istiyorum

olumlu olumsuz bir soru değil

takımımız ne oynuyor

hoca ne oynamak istiyor

yeni bir fikri var mı

Topu orta yuvarlakta torreiradan alıp tek dokunuşla yüzünü rakip kaleye dönüp orta sahada adam eksilterek topu Yunus Moura İcardi üçlüsünden birisine teslim edecek bir orta saha ihtiyacımız var bu isim evander veya harit olabilir

Sefer alınırken herkes onu böyle anlatmıştı ama tık nanay yani
son sezonların özeti bu oyunu oynayamamız bizim zaten. yoksa gecen sene de bahsedildiği kadar kötü değildi takım. forvetlerin hiçbirinden yararlanamadık. irekt skora yansıyor ilerideki oyuncunun sindirildiği bir oyun. kaybolup gidiyorlar oyunun içinde. ileri her aksiyonda top alıp dağıtması lazım en uctaki adamın. sırtında stoper oluyor çünkü genelde onun eksildiği bölge direkt pozisyon demek.

bugün nası cornelius rezildi. sebebi nellson. aynısını her rakip bize yapıyor.

Bu sezonki en büyük yanilgim oldu uzulmustum hamsiler alinca
@Hasan Çam Hasan reisle bu konuyu konuşmuştuk biz Çobanspor.Yetenekli oyuncu ama uzun sakatlıktan geçti.Kendini toparlayabilmesi zor şu an için.Eski dinamizmi yok oyun aklı sayesinde topunu oynuyo şu an.Zeneli de böyleydi buna benzer uzun bi sakatlıktan geçti o da.O biraz toparlıyo gibi sanki.Devre arasında da Başakşehir performansı da buna dayalıydı tamamen.Gol atıyo Asit yapıyo ama sadece oyun aklıyla yapıyo bunu.Futbolcu olarak çok zeki bi profil.Severim ben de Trezeguet'i ama durum böyle şu an için..

Sol kanat gerçekten felç .
Sol hiç işlemeyince boş bırakıp rakipler bu sefer tüm oyuncularıyla bizim sağ tarafı kapatıyorlar sonuç olarak oyun kitleniyor. Eğer soldan 2-3 kez tehlikeli gelsek bugün rahat bir galibiyet alırdık adamlar hem sağ hem sol tutamazlardı ama kötü oldukları gibi rakibe direk avantaj sağlatıyorlar.

----------------muslera---

dubois------nellson-------abdulkerim-----toure

yunus------torreira--oliveira----kluivert

-----------------lanzini-------------

----------------icardi-------------

yedekler: okan,mertens,bryan gil,kerem,eyüp aydın,halil dervisoğlu,yusuf barasi,seferovic,kaan ayhan,emin bayram,boey

Derhal ayak tenisine gecilmeli. Oyuncularimiz gülle atar gibi pas atiyor birbirine. Ayar geçilmeli

beyler hepinize sormak istiyorum

olumlu olumsuz bir soru değil

takımımız ne oynuyor

hoca ne oynamak istiyor

yeni bir fikri var mı

Bir halt oynamıyoruz hocanın kafasında da bir halt yok.. Ne oynamak istediğini kendi de bilmiyor..Keremi çıkarmaya korkan adamdan bize hoca olacağına dair ümitlerim dibe vurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt