Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.510
- 17.161
- 2.073
Trezegue Boey'i kucağa alacaktı bizim taraftara kalsa.trezeguet'de bayagı cacık bu arada
wakayemeden sonra hamsiler net güc kaybetti
cornelliustanda eser kalmamıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trezegue Boey'i kucağa alacaktı bizim taraftara kalsa.trezeguet'de bayagı cacık bu arada
wakayemeden sonra hamsiler net güc kaybetti
cornelliustanda eser kalmamıs
hahaha![]()
Joachim Löw - Teknik Direktör profili
Diese ist die Profilseite des Trainers Joachim Löw. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.www.transfermarkt.com.tr
Hemen Şimdi getirelim yav maceraya gerek yok. Okan'da yardımcı olarak devam eder.
Kap'ta net aciklama yapmiyorlar:KAP'da öyle bir şey yazmıyor ama 25 maç oynarsa satın alma opsiyonu devreye giriyor gibi haberler okumuştum umarım yanlıştır.
KAP'da sadece 1 milyon € kiralama, 2.5 milyon € satın alma opsiyonu var yazıyor.
Bir şekilde forvet almamız lazım ve bu adamın hiç sakatlanmadan tüm sezon oynaması lazım.
son sezonların özeti bu oyunu oynayamamız bizim zaten. yoksa gecen sene de bahsedildiği kadar kötü değildi takım. forvetlerin hiçbirinden yararlanamadık. irekt skora yansıyor ilerideki oyuncunun sindirildiği bir oyun. kaybolup gidiyorlar oyunun içinde. ileri her aksiyonda top alıp dağıtması lazım en uctaki adamın. sırtında stoper oluyor çünkü genelde onun eksildiği bölge direkt pozisyon demek.Sefer alınırken herkes onu böyle anlatmıştı ama tık nanay yani
@Hasan Çam Hasan reisle bu konuyu konuşmuştuk biz Çobanspor.Yetenekli oyuncu ama uzun sakatlıktan geçti.Kendini toparlayabilmesi zor şu an için.Eski dinamizmi yok oyun aklı sayesinde topunu oynuyo şu an.Zeneli de böyleydi buna benzer uzun bi sakatlıktan geçti o da.O biraz toparlıyo gibi sanki.Devre arasında da Başakşehir performansı da buna dayalıydı tamamen.Gol atıyo Asit yapıyo ama sadece oyun aklıyla yapıyo bunu.Futbolcu olarak çok zeki bi profil.Severim ben de Trezeguet'i ama durum böyle şu an için..Bu sezonki en büyük yanilgim oldu uzulmustum hamsiler alinca
Sol kanat gerçekten felç .Acil sol tarafa 2 adam alınsın forvetten de önemli kanat hiç işlemiyor orası işlemeyince rakipler bizim sağa duvar örüyor
Hayat ne garip yav Dubois sakatlanmasa muhtemelen Cica, Morutan gibi gidecekti.Okan Buruk: "Boey bizimle devam edecek. Onunla ilgili herhangi bir düşüncemiz yok. Takımımızın performans olarak en iyilerindendi."
Ekli dosyayı görüntüle 175514
ben buna yorum yapamam üstatbeyler hepinize sormak istiyorum
olumlu olumsuz bir soru değil
takımımız ne oynuyor
hoca ne oynamak istiyor
yeni bir fikri var mı
Sol hiç işlemeyince boş bırakıp rakipler bu sefer tüm oyuncularıyla bizim sağ tarafı kapatıyorlar sonuç olarak oyun kitleniyor. Eğer soldan 2-3 kez tehlikeli gelsek bugün rahat bir galibiyet alırdık adamlar hem sağ hem sol tutamazlardı ama kötü oldukları gibi rakibe direk avantaj sağlatıyorlar.Sol kanat gerçekten felç .
Boey top göstermedi Trezeguet eTrezegue Boey'i kucağa alacaktı bizim taraftara kalsa.
beyler hepinize sormak istiyorum
olumlu olumsuz bir soru değil
takımımız ne oynuyor
hoca ne oynamak istiyor
yeni bir fikri var mı