Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi adıma konuşacak olursam ben de bazen futbolcunun birine ya da bir konuya takabiliyorum. abarttığımı dusundugumde forumdan uzaklaşıyorum ya da belli bazı başlıklara girmemeye çalışıyorum. bir frenlemek lazım. her durumdan her olaydan bir negatiflik çıkarıp paso ağlar modda olmak dışardan iğrenç görünüyor.
Ya ben de sinirleniyorum yer yer. Özellikle geçen sezon çok da sebebimiz vardı ama gidip 6.5 milyon yatırım yapılmış , sezon başında da yer yer iyi top oynamış yatırım yapılmış topçuyla kafayı bozup ona aşağılamak için lakap takmıyorum mesela. Hem topçu hem de hoca öğütücüsüne dönüştü taraftar kitlesi toplu histeriden. Bir üyenin topçuya takıp takmadığı tek mesajla anlaşılıyor zaten , oradan nitelikli eleştiri de çıkmıyor ve forum çöplüğe dönüyor böyle böyle.

İzahatini yapayım o zaman renktaş. Zamanında Galatasaray'a para kazandırmak yerine kaçıp gitmiş bir futbolcu olan Okan buruk ve hasta fenerli olan fener için bağış kampanyası yapmış Acun'un sıkı fıkı olması hoşuma gitmiyor.Bana kalsa Okan buruk kulübün içinden sokulmamalı onun ve kankası Beleşoğlu yüzünden olası bir Şampiyonlar ligi şampiyonluğumuz gitti zamanında hepsini geç ikisinden tek kuruş bonservis alamadık.Şimdi çıkmış evime döndüm falan filan geveliyor hoşuma gitmiyor
acunun iyi olmadığı kimse yok ft dahil.. ft içinde diyelim o zaman benzeri şeyleri? acunun ortağı ve yakın arkadası esat yontuc fanatik gsli adam. arda turan basta olmak üzere bircok topcuyla da tdle de, erden timurla da arası iyi olan biri onlarıda karalayalım o zaman. hepsinin acunla fotosu vardir. gectiğimiz günlerde emre belözoğlunun terimi evinde ziyaret görüntüleri paylasıldı bu da ağır kusur o zaman sende. bu kadar net keskin bakmayın olaylara. sahada rakip olabilirsin, gecmis yıllarda neler yasandı altını üstünü bilmediğimiz 20 senelik seyleri baz alıp günümüzü değerlendiremezsin. yaş kaç bilmiyorum ama 20 sene evvelki zamanlarını bir düşün bakalım, bugün aynı seyleri yapar mıydın yapmaz mıydın? insanlar değişir, gelişir geçmişte hata da yapar. ileride de yapacaktır. bunlara göre yaşıyorsanız işiniz iş. çıkın bu fanatizm belasından. akıllı bakın olaylara. her gördüğünüze de inanmayın sahada birbirini kesecekmiş gibi davranan adamlar saha dışında çok yakın arkadas olabiliyor ve senin gibi de bakmıyorlar olaylara. tamamen cebine bakıyorlar, duygusal yani :) o efsaneler metin oktay zamanlarında kaldı. mantık zamanı dönem. ne geldiyse bu duygusallıktan geliyor basımıza. sonra üzülürsünüz. nacizane tavsiyem.

Adam 3 oyuncuya razi birde son haftalarda totalde takimin en iyi oyuncusu komedi paraya gonderip nasil en az 3 transfer yapacakmışız..
Yazık kadro planlaması bu sene gecen seneden daha sıçmış vaziyete dogru gidiyor.
Dikine yardıran kim varsa para almadan gönderiyoruz.
Kalanlar da yürüyen emre, bir gozu senkron olarak takip sikitisi olan omar falan.

Gectigimiz senelerde bir orta saha takimi surekli ilk 2de yapacakken şuan aldigin as adamlara sakatlik ceza gibi durumlarda amatörden topçu çağırmaya dogru gidiyor.

bizi 50 bin seyircimiz önünde yenen Giresun lig sonuna kadar deplasmanda bir daha galibiyet yüzü görmez görürsünüz . Piyango bize vurdu 😡

o top kaleye girsin arkadaş ya istatistikmis, isabetli şutmuş bilmem ne, o top kaleye girmedikten sonra hiçbir manası yok. bugün nasıl golü bulamadık aklım almıyor yav. hazırlık maçlarında ki seferovic nereye gitti abi

benim takım için söyleyeceğim olumlu şey savunma 4lüsü

4 maçta da 1-2 bireysel hata olmasa pozisyon vermemiş olacaktık

Gs tarihinin en başarılı birkaç futbolcusundan biri gelip td olmuş adama 4. maçta demediğinizi bırakmadınız. Yabancı hoca konuşulduğunda yerliden başkası başarılı olmuyor diyordunuz. Yerli en uygun hocayı getirdiler onu da hemen yemeye çalışıyorsunuz pes
Screenshot_1.png

İsim farketmez. Sosyal yaşamındaki tüm stresi kini futbola kanalize edip rahatlamaya çalışıyor millet gözüken o
Çok saçma bir yere evrildi iş yahu
1 yıl içinde 3 başkan 3 teknik direktör sayısız futbolcu değiştirdik
Harcanan paranın haddi hesabı yok
Böyle bir iklimde başarının gelmesi net olarak tesadüf olur
Tamam taraftar sabırsızdır falan ama bu "geleni yeme" alışkanlığından vazgeçmezsek dah çook okanlar gelir gider
Ben mesela sezon başında okan buruk'un getirilmesini istemiyordum. Kendimce haklı sebeplerim vardı doğru yanlış. Daha uzun sürede daha sistemsel bir futbol ekolü oluşturacak bir yapı ve ona uygun bir td istiyordum. Rose falan herneyse adı.
Okan Buruk getirildi biraz buruldum. Bu adama güvenilip getirildiyse saygı duymak gerektiğine inanıyorum. Çünkü ben dünyada futbolu en iyi bilen insan değilim. Belki ilk milyara bile girmem :) Lakin şimdi gitsin diyenler tarafında değilim. İşler iyi gitmese dahi devre arasına kadar kimsenin ses çıkarmaması gerektiğini düşünüyorum. Futbol o kadar basit bir spor değil. Bir basketbol koçuyla bir futbol tdsini bir tutmamak lazım. Daha çok oyuncuyla çalışıyorsun dolayısıyla bir yapıyı oluşturmak daha uzun ve meşakkatli olabiliyor. Basketbol koçunu örnek verdim çünkü sadece 4 hafta anca bir basketbol koçu takıma 100 de 100 tesir edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt