Transfer Nöbeti #18 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler

harit hazard vs. hepsi ayağına top isteyen adamlar

bizim topsuz rakibi iten adamlara ihtiyacımız var

koşu tehdidimiz hiç yok

santraforumuz duruyor kanatlar ayağına istiyor bekler sıfıra koşmuyor

orta sahadan boş koşu atan yok

takımın en büyük sorunu koşu koşu koşu

doğru, yalnız transfer yaptıkca eksiklerimiz artıyor anasını satayım nasıl başarıyoruz bunu

iyi olacagımızı biliyorum ama bir an önce şöyle 4-5 atıp rahatlayalım diyorum bi macta.bunun içinde icardi,kleuvert vs gelene kadar mertens ve yunusu doğru kullanmak lazım

doğru, yalnız transfer yaptıkca eksiklerimiz artıyor anasını satayım nasıl başarıyoruz bunu

çünkü yeterince plan yok

mesela sergio ve sefer transferleri bir an önce adam alalım hamleleri gibi görünüyor

özellikle oliveirayı mesela okan hoca şu an olsa istemezdi önce torreira ve miçö gelseydi

diyorum ya değişebilir fikirler. okan ın gs li olduğunu da bilmiyoruz. okanı okan yapan gsdir ama. bunda sende, kendisi de hemfirikirdir. bjkli de olabilir ne var yani? emre de fbliyim diyor. bu ikisininde gecmiste yasattıklarını değiştirmez. bülent korkmaz da o zaman için kendisine mobbing yapıldığını söylüyor. gitmem için zorlandım diyor. direndim ve kaldım diyor. maddi manevi baskılardan bahsediyoruz. gördüğümüz gibi değil yaşanılanlar. arka pencerede senin bahsettiğin tek bir cümlelik bir şey geçer, tüm gidişatını, fikrini değiştirir futbolcunun. bunu da acıklamak zorunda değildir. geçmişi geçmişte bırakın yolumuza bakalım. takılmayın bir cümleye yuvama döndüm dese nolacak demese nolacak. katkı verdiği sürece gerisi zerre umrumda değil. terim in kızı emrenin kuzeniyle evli ya. hayatin akısındaki farklı olayları futbol penceresinden bakarak çözemezsin. biraz geniş düşünün.
Olabilir Reis ama Cimbom Old Boys unutmaz ;)
Önümüzdeki 5-6 haftalık periyotta istenilen oyun ve skorlar gelmezse tribünler bu olayları hatırlatmaya başlar.

şidmi ben trabzon macını izlemedim ama özette bile oliveirayı önde göremedim.umraniye macında ise önde oynuyodu oliveira.bir an önce oliveira-mertens-yunusun işbrliğini kullanmak lazım

beyler

harit hazard vs. hepsi ayağına top isteyen adamlar

bizim topsuz rakibi iten adamlara ihtiyacımız var

koşu tehdidimiz hiç yok

santraforumuz duruyor kanatlar ayağına istiyor bekler sıfıra koşmuyor

orta sahadan boş koşu atan yok

takımın en büyük sorunu koşu koşu koşu
Kesinlikle

------berkan-torreira-----

yunus----oliveira--kerem

---------mertens-----

antep macında olabilir.tabi 3 gune kadar kluivert gelmezse kerem solda mecbur oynar

çünkü yeterince plan yok

mesela sergio ve sefer transferleri bir an önce adam alalım hamleleri gibi görünüyor

özellikle oliveirayı mesela okan hoca şu an olsa istemezdi önce torreira ve miçö gelseydi
sergio ve miçonun yaptıkları/yapamadıkları şeylerin kesişim kümesi boş

kluivert(redmond)
lanzini(evander)
icardi

yerli olarakta halil dervişoğlu,eyüp aydın(ortasaha),yusuf barasi,yusuf kabadayı takviyeleri çok olumlu olur.bunlar emre kılıncın,taylanın,cicaldaunun yerini alır.

bryan gil gibi u 21 için uygun takviyeler de gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt