Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.546
- 49.500
- 3.018
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kekeye zaafim var, bir yere koymak zorundaydım.Tete Sol Wing Back olarak ne yapiyor orda?
Ndombele Floryanın suyunu içerse bizi uçurur. Rehabilitasyonsarayız nasil olsa. Benim düşüncem sadece ama ben ndombele'yi isterim abi. Adam Domingueze 10 basar bana göre. Dominguez tamam stabil oyuncu, ama orta sahamızı üst seviyeye atlatamaz, midjtø falan aynı katkıyı verir. Ndombele kendine gelirse, ve taraftar ona sevgiyi gosterise orta sahayı uçurur uçururFofana veya Amrabat'a genel olarak onay veriliyor ikisinden biri gelse kimse hayır demez gibi Dominguez iki tarafı da memnun eder. Ndombole gelirse kaos...
Yedek kalmak istemiyorsa kiralık gelebilirJorginho yu alacaz gibi
Şak diye indireceğiz kara mambayı. Sözleşmesinin son senesi ve ilgilenen N. Forest Ndidi çekti. Gün geçtikçe yaklaşıyor.Ben nedense Fofana gelecek diye hissediyorum…
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstüne duran toplarda Ramos, Kaan ve Abdülkerim var sürekli gol atabilecek futbolcular... Her maç denenmez ama bazı maçlarda rakibin hava topu üstünlüğü yoksa denenebilir.3 lü defans ofansiftir
cünkü kanatlarında angelino boey var sürekli bindirecek
3 lü defans ofansiftir
cünkü kanatlarında angelino boey var sürekli bindirecek
Senin için yiğenimdir dedim, yazıklar olsun.Nelsson 12 m etmez
tam takımın oynayacagı taktikAynen öyle. 3 stoper var diye defansif düşünülüyor. Genel olarak bir ön yargı var bu sisteme ama beklere bakınca bize en uygun sistem esasında.
Hoca bütün sorulara yuvarlak cevap veriyor.Oynayabiliriz de demez
Aynen öyle. 3 stoper var diye defansif düşünülüyor. Genel olarak bir ön yargı var bu sisteme ama beklere bakınca bize en uygun sistem esasında.
Hayalimdeki adam bu inşallah gelir bayır domuzu.