Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana veya Amrabat'a genel olarak onay veriliyor ikisinden biri gelse kimse hayır demez gibi Dominguez iki tarafı da memnun eder. Ndombole gelirse kaos...
Ndombele Floryanın suyunu içerse bizi uçurur. Rehabilitasyonsarayız nasil olsa. Benim düşüncem sadece ama ben ndombele'yi isterim abi. Adam Domingueze 10 basar bana göre. Dominguez tamam stabil oyuncu, ama orta sahamızı üst seviyeye atlatamaz, midjtø falan aynı katkıyı verir. Ndombele kendine gelirse, ve taraftar ona sevgiyi gosterise orta sahayı uçurur uçurur

Transferin bitmesine kalmış son 4-5 gün ben hala midtsjö Sergio ve Berkan ı görmekten cidden sıkılıyorum

İlk gitmesi gereken adamlar en sona kaldı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen öyle. 3 stoper var diye defansif düşünülüyor. Genel olarak bir ön yargı var bu sisteme ama beklere bakınca bize en uygun sistem esasında.

tam takımın oynayacagı taktik

böylece angelino da elestırılmez defans yapmıyor diye

Resim

Aynen öyle. 3 stoper var diye defansif düşünülüyor. Genel olarak bir ön yargı var bu sisteme ama beklere bakınca bize en uygun sistem esasında.

Haftasonu Burnley - Villa maçında villa fişi çekti o agresiflikle
City maçında da city istediğinde max 3 top yaptırdı Sheffield'a. o yüzden insan düşünüyor bizim bekler buna musait vs diye .

arkaya uzun toplar çok tereddüte düşürüyor gerçi ama böyle bir dizilişin çalışılıp maça göre uygulanmasının zararı yok

IMG_9930.jpeg

En son üçlü defans oynadığımız maç. 2019 PSG maçı. Bir daha oynadık mı hatırlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt