- 18 Temmuz 2009
- 83.201
- 244.025
- 5.263
Her gün yeni 1 kolpa üretmek de zor iş
Bravo BCT
Bravo BCT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin olarak kanaat getirdim ki yabancı sayısı 8+6 yerine 9+4 olsun daha iyi. Hatta 9+3 bile daha iyi 8+6 dan...
Bu ne yahu? Onca yabancı futbolcu alıyorsun, yarısını yedek bekletmek zorunda kalıyorsun. Bizim kulüplerin ''Wonderkid'' bulma gibi bir kaygısı da, gerçekten gelecek vaad eden ve az-çok piyasası olan 22 yaş altı yabancı oyuncuların TR ye gelmek tercihinde bulunacağı da yok zaten. Keşke hiç sınır mınır olmasa ama Mertens' in yedeklerinin Ziyech, Tete, Oliveira olması daha da saçma oluyor...
Nöörek? Görgüsüzlüğünü görmezden mi gelek hemşehrim?!..nevzat hepınızden cok gslidir
Meksika’da Galatasaray dalgası
Zor. Bir ara stoper çıkmazdı, son yıllarda da bek yetişmez oldu ülkede, sebebini bilemiyorum. Mehmet Can, Eren, Zeki de bizde olsalar beğenilmezlerdi, haklı olarak...En mantıklı olan bekleri yerli yapmak, keşke boey yedeği bir yerlimiz olsaydı, mesela Mehmet Can Aydın, geçen çok beğendim. Çünkü bekler oyuna inanılmaz katkı yapan ya da oyundan eksilten oyuncular değildir, boeye bir yedek yerli bulmak lazım
Hojbjerg'de adaya veda etti.
Burhan Canın ikiz kardesi miBurhan Cam Terzi: "Sergio Ramos yüzde 99 Galatasaray'da."
Bu adamla reelde karşılaşsam çok pis döverim
1 2 gün önce kap bekliyorum diyen adam şimdi yakın diyor bu adamlar para kazanıyor bu memlekette.Her gün yeni 1 kolpa üretmek de zor iş
Bravo BCT