Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C9B77E8E-C950-40AD-B32B-9076D4009BCC.webp

nevzat hepınızden cok gslidir

Kesin olarak kanaat getirdim ki yabancı sayısı 8+6 yerine 9+4 olsun daha iyi. Hatta 9+3 bile daha iyi 8+6 dan...

Bu ne yahu? Onca yabancı futbolcu alıyorsun, yarısını yedek bekletmek zorunda kalıyorsun. Bizim kulüplerin ''Wonderkid'' bulma gibi bir kaygısı da, gerçekten gelecek vaad eden ve az-çok piyasası olan 22 yaş altı yabancı oyuncuların TR ye gelmek tercihinde bulunacağı da yok zaten. Keşke hiç sınır mınır olmasa ama Mertens' in yedeklerinin Ziyech, Tete, Oliveira olması daha da saçma oluyor...

En mantıklı olan bekleri yerli yapmak, keşke boey yedeği bir yerlimiz olsaydı, mesela Mehmet Can Aydın, geçen çok beğendim. Çünkü bekler oyuna inanılmaz katkı yapan ya da oyundan eksilten oyuncular değildir, boeye bir yedek yerli bulmak lazım

En mantıklı olan bekleri yerli yapmak, keşke boey yedeği bir yerlimiz olsaydı, mesela Mehmet Can Aydın, geçen çok beğendim. Çünkü bekler oyuna inanılmaz katkı yapan ya da oyundan eksilten oyuncular değildir, boeye bir yedek yerli bulmak lazım
Zor. Bir ara stoper çıkmazdı, son yıllarda da bek yetişmez oldu ülkede, sebebini bilemiyorum. Mehmet Can, Eren, Zeki de bizde olsalar beğenilmezlerdi, haklı olarak...

Burhan Cam Terzi: "Sergio Ramos yüzde 99 Galatasaray'da."

Antrenman ürünlerinde Socar oldukça sokucu duruyor.

Icardi, Zaha, Ziyech, Tete, Angelino, Kerem Demirbay gibi flaş transferler yaptık.
Rashica dışında geçen sene şampiyonlukta en çok payı olan as takımı koruduk.
Günay Güvenç, Halil Dervişoğlu gibi alternatif oyuncular aldık.
Sıraçhan, Gökdeniz gibi genç yetenekleri takıma kattık.
Bir orta saha dışında as ve yedeğiyle alternatifli kaliteli bir kadro kurduk.
Bu kadar yatırım yapılan bir kadroyu eksik bırakmayacak kadar profesyonel bir yönetim var şu anda.
Beklenen kalitede bir orta saha mutlaka gelecek.

BCT: Veratti, Galatasaray'a pahalı geldi. Transfer geri planda kaldı. En çok yoğunlaşılan isim Thomas Partey!

Ya ben insan üstü bi fifaciyim
Ya da sofyan amrabat gercekten bir hoh

Icardi neden sürekli Fbnin eski mümin topçusu Benzia gibi diz altı eşofman giyiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt