- 18 Temmuz 2009
- 83.203
- 244.029
- 5.263
Bu eleman iyi mi peki cidden
Ne wonderkidler gördük bir cacık olamadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakaret resmen yaw.ikş seçenek var
nelsson gidiyor sanchez geliyor
nelsson gidiyor ramos geliyor
hangisi
Uzun vadede Sanchez isterim nelson gidecekse Ramos hayranı biriyim deli gibi istiyorum ama o bölgede süreklilik lazımikş seçenek var
hangisi
dribbling ve ayağı iyi ama işlenmesi gereken bir topçu.Bu eleman iyi mi peki cidden
Ne wonderkidler gördük bir cacık olamadı
Kac maçını izledin olmdribbling ve ayağı iyi ama işlenmesi gereken bir topçu.
Ramos isterdim ama maliyeti çok uçuk kaçık rakamlara gelmiş Sanchez isterim çünkü yaşı olsun kalitesi olsun önemli bir oyuncuikş seçenek var
hangisi
koç moçono ozlodon olomKac maçını izledin olm
Gedson vari bir oyuncu potansiyeli daha yüksek ama işlenmesi gerekiyor. Bizim basinin abartı isimlerinden sonra taraftar sabır gösterir mi orası sıkıntı olur.Hakaret resmen yaw.
Nelsson kalsın, sağ bek de oynayabilen para kazandırabilecek stoper alalım Dubois yerine.ikş seçenek var
hangisi
Kac defa aciklandi, hem Buruk hem Erden Timur tarafindan.Bu ortasaha alınacak lafı herhangi resmi ağızdan dile getirildi mi, yoksa biz taraftarların temennisi mi?
Okan sanki mevcut ortasaha ile devam edecek gibi geliyor bana..
Oliveiraya fazla guveniyor sanki.Bu ortasaha alınacak lafı herhangi resmi ağızdan dile getirildi mi, yoksa biz taraftarların temennisi mi?
Premier league den isteyeni cok dediler haala neden bir yere imza atmadi anlamiyorum. Yillik 300-400 bin euro ya gelecek bir profil . Birde su cocuk var Nice te Turkiyede felaket is yaparNasil ki? Genc imiş. Yedege alinir aslinda fransa u21 topcusuymus
Edit. Videoyu izledim derhal alinmali. Iyi top suruyor. Mucadeleci beleş genc yetenek. Bu firsat kacmamali