Transfer Nöbeti #18 | 2023 Yaz Arşiv

Ramos elzem bir transfer mi

• Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En gercekci orta saha adayi Nicolas Dominguez. Ikinci olasi ihtimal Amrabat. Bu iki adaya da en az bir 12-15 milyon bonservis vermemiz gerekir. Bu fiyatlar da ancak Eylul 1'de Avrupa transfer piyasasinin kapanmasindan sonra olur. Pislik kuslar kesin bu transferlere burunlarini sokacaklardir.

Rodrigo De Paul, Verratti falan imkansiza yakin transferler. Sonucta Erden Timur sihirbaz degil.

ikş seçenek var

nelsson gidiyor sanchez geliyor

nelsson gidiyor ramos geliyor

hangisi
Nelsson kalsın, sağ bek de oynayabilen para kazandırabilecek stoper alalım Dubois yerine.

Berkan -> Emirhan İlkan veya Salih Özcan
Oliviera -> Amrabat veya Fofana
Midtsjö -> Habib Diarra vb.
İstiklal Marşı
Kapanış.

Valla Ziyechtede "ulan adamlar mal kaçırır gibi uçaktan indirdi - KAP yok .. kesin sakat" yorumu yaptırıp UA tribününden çıkardılar adamı...

Ramos'tada benzer olayla haber yayıp ters köşe tanıtım olabilir. çünkü adam çoktan giderdi arabistana gitseydi.

he haberler doğru olupta maaş arası uçurum ise ve adamın derdide paraysa ....yallah arabistana derim geçer gider.

Kritik nokta Nelsson %100 ayrılmak istiyorum bu hafta beni bırakın modunda olupta sonra performans düşerse tatsız olur (26 yaşında olacak - baktığın zaman trasnfer vakti geldi para kazandıracaksa şimdi)

Ortasaha kadar kafaya takmıyorum Ramos konusunu. Olmasa bile stoper transferlerimize bakınca geriye doğru çokta kötü hamleler yapmamışız. Vardır listede isimler muhakkak

Bu ortasaha alınacak lafı herhangi resmi ağızdan dile getirildi mi, yoksa biz taraftarların temennisi mi?

Okan sanki mevcut ortasaha ile devam edecek gibi geliyor bana..

Bu ortasaha alınacak lafı herhangi resmi ağızdan dile getirildi mi, yoksa biz taraftarların temennisi mi?

Kac defa aciklandi, hem Buruk hem Erden Timur tarafindan.

3 kulvarda da bizi kolay çözerler... çok net görünen bir eksikliğimiz çünkü ortasahadan dikine işlerimiz yok - hep kereme boeye kitliyoruz topu.

10 numara poizsyonunda oynarsa Zİyech göreceğiz nasıl geri gelip topu ortadan alarak işler yapacak - ya da ona nasıl servis edilecek. En büyük eksikliğimzi net ve hızlı ofansif pas merkezden. Icardi anca havadan top gelince dağıtabiliyor kanada - ya da kişisel baskısıyla topu koparabilirse (ve bence maç dahilinde epey yoruluyor bu yüzden)

Sezon başı Tielemans’ı isteyen Okan hoca orta sahadaki eksikliği hepimizden daha iyi biliyor.
Dün transfer hakkında konuşmak istememesi gayet normal. Bu kadar önemli bir sezonun kaderini belirleyecek maça konsantre olup diğer konulara girmemesi kadar olağan bir şey yok.
Transfer bizim için amaç değil hedefe giden yolda bir araç.
Öncelikli hedef olan ŞL ön eleme maçını geçelim sonrasında orta saha transferi için elimiz güçleniyor ve daha 1 haftamız var.

Nasil ki? Genc imiş. Yedege alinir aslinda fransa u21 topcusuymus

Edit. Videoyu izledim derhal alinmali. Iyi top suruyor. Mucadeleci beleş genc yetenek. Bu firsat kacmamali
Premier league den isteyeni cok dediler haala neden bir yere imza atmadi anlamiyorum. Yillik 300-400 bin euro ya gelecek bir profil . Birde su cocuk var Nice te Turkiyede felaket is yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt