- 3 Haziran 2015
- 57.941
- 67.253
- 4.143
ONURUM GELMIS
HOSGELDIN ONURUM
HOSGELDIN ONURUM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Molde'yi eleyelim bence 2 3 gün içinde hallolacak her şeyNeyse sabredelim alt tarafı 5 gün kaldı. Sonra yangın yaparız
Nordin amrabatin kardesiymis, aman uzak dursun bizdenGravenberch'in ihtimali yoktu zaten.
Goundeuzi->Lazio
Gravenberch -> Liverpool (B. Münih)
Verratti -> Arabistan/Katar
Kalanlar
Partey (Arsenal)
Dominguez (Bologna)
Amrabat (Fiorentina)
Fofana (Monaco)
Ndombele (Tottenham)
Muhtemelen Ndombele ve Fofana biz almazsak kulübünde devam edecek. Dominguez ve Amrabat 1-2 günde başka transfer yapabilir M.United ve Nottingham vb gibi.
Partey son gün EPL içinde transfer olmazsa şansımız var, ama Arabistan'da yapabilir 1 Eylül sonrası.
gitti 4te 4 ülke puanı...
Bu yaşına kadar onurunun olmamasına üzüldüm.ONURUM GELMIS
HOSGELDIN ONURUM
Hasan, madem hakaret edeceksin düzgün bir Türkçe ile ediver. Müsebbip demek istedin sanırım. Dinazor değil, dinozor. Bağlaç olan -de ayrı. Ulaşmanın mümkün olmadığı insanları tehdit etmenin herhangi bir etki yaratmayacağını bilmen lazım zira burası kahvehane değil.Bu forumda son zamanlarda ciddi bir zekâ sorunu var. Baş muessiblerinden biri de bu.
Hic hos olmadi yakistiramadim sana bilesinBu yaşına kadar onurunun olmamasına üzüldüm.
Boeyi kesmek mi.Ozaman boeyi kesecen Kaani koycan saga ben ilerde 2 yerli istemiyorum
Nasıl modsun lan senBen bu yangını harlarım Cihanım
Modum bu aralar kötüNasıl modsun lan sen
Hasan, madem hakaret edeceksin düzgün bir Türkçe ile ediver. Müsebbip demek istedin sanırım. Dinazor değil, dinozor. Bağlaç olan -de ayrı. Ulaşmanın mümkün olmadığı insanları tehdit etmenin herhangi bir etki yaratmayacağını bilmen lazım zira burası kahvehane değil.