Serhat Özdemir
Sarı Üye
- 16 Ağustos 2012
- 922
- 886
- 1.353
Transfer döneminin başında McKennie'yi beğenmiyorduk. Şimdi gelse şükrederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen simdi kari da istersin rtsNelsson kalsın, sağ bek de oynayabilen para kazandırabilecek stoper alalım Dubois yerine.
Berkan -> Emirhan İlkan veya Salih Özcan
Oliviera -> Amrabat veya Fofana
Midtsjö -> Habib Diarra vb.
İstiklal Marşı
Kapanış.
Mevcut hücum hattımızı düşündüğümüzde bence de bu şekilde Torreira'nın ön baskı, sahipsiz topları toplama, topsuz oyunda çeviklik gibi yeteneklerinden daha iyi faydalanabiliriz. 6 numaradaki oyuncunun savunmadan top çıkarma konusunda öne çıkması bu durumda yeterli olacaktır.Ben şu anda torreira nın 8 oynamasını daha bir makul görüyorum. Ön alan baskısına onun gibi katkıda bulunacak bir oyuncu da yok. Alınacak yeni adamın arkayı süpüren bir pas dağıtıcı orta saha olması daha faydalı olur diye düşünüyorum.
8-9 takımın önündeyiz gibi duruyor tabloda ama net sayıyı bilmiyorum.O zaman o 10 yillikta bizden 12 tane daha düsük rankingli takim var mi? Yoksa 15 milyonu alamiyoruz.
İş güç, evlilik, çocuk derken anca arada sırada okuyarak takip edebiliyordum. Senelik izinde biraz daha vakit ayırayım dedim.İyiyim sen naptın nasılsın nerelerdeydin yav
Uefa sitesi 10 yıllık puanı güncellememişti. Ben de dikkat etmeden ona göre yapmıştım. Sonra durumu fark ettim. çeyrek final yaptığımız 12-13ün puanları silinince zagreb kopenhag falan alayı önümüze geçti. Sildim o postu@Uğur İz katsayı tablosunu atar mısın ŞLdeki, sanki yapmıştın o listeyi
En son 15i geçtik diye hatırlıyorum bunlar niye 9 falan yazıyor hala anlamadım
İnşallah başkan seneye alabilirsin.Ya işte geçen sene almamız lazımdı o zaman müsaitti. Takım Avrupa'da olmayınca bide İcardi falanda yoktu o zamanlar üstüne pahalılık falan almadım büyük hata ettim.
Ok o zaman bugün farklı 3 takımın çıkması işimize yarayacak gibi.Uefa sitesi 10 yıllık puanı güncellememişti. Ben de dikkat etmeden ona göre yapmıştım. Sonra durumu fark ettim. çeyrek final yaptığımız 12-13ün puanları silinince zagreb kopenhag falan alayı önümüze geçti. Sildim o postu
9lu olan doğru maalesef.
Ok o zaman bugün farklı 3 takımın çıkması işimize yarayacak gibi.
Düşündüğümüzden az olacak gelir.
Fener'in 5 yıldızla maça çıkmasının sonuçları için UEFA kurallarını incelerken kötü bir habere rastladım. Daha önce 10 yıllık UEFA puanından gelecek paranın 14 küsür milyon euro olduğunu söylemiştim ama öyle değilmiş. UEFA 5 yıllık puanı Haziran'da güncellemişken, 10 yıllık puanı 2022'den beri güncellememiş niyeyse.
Ekli dosyayı görüntüle 212764
Ekli dosyayı görüntüle 212761
Ben de UEFA'ya güvenerek hesaplama yaptım. Güncelleme yaptıkları taktirde çeyrek final oynadığımız 12-13'ün puanı silinecek ve Avrupa'ya gidemediğimiz geçen sezonun puanları eklenecek. O zaman da bayağı bir kulübün gerisine düşüyoruz. Şu anda 10 yıllık puandan gelecek para 8 milyon euro civarı maalesef. Lig yolundan gelecek 2 takımın PSV, Marsilya ve Braga olmaması ve Şampiyonlar yolundan gelen 4 takımdan ikisinin Kopenhag ve Zagreb olmaması lazım. O zaman alacağımız para yükselir.
UEFA 10 yıllık puanı güncellediğinde böyle olacak:
Ekli dosyayı görüntüle 212765
Yanılttığım renktaşlarımızdan özür dilerim
Dayi dur hele birini alalim ikincisine de sira gelir insallahBen hala gelecek 2. Orta sahadayim. Tek orta saha sezonu çöp edebilir
ndombele alınca top taşıyan 8 almış oluyorsun ve torreirayı daha çok savunma önü kesicisi ve kısmen top çıkarıcısı olarak görevlendiriyorsun