Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım yeteneksiz olduğunu düşündüğü oyuncusuna bile yıllarca sahip çıktığı dönemler oldu ama o yönetici koltuğunda oturan yeteneksizler için geçerli değil bu takımın adını kirletmeye kimsenin hakkı yok ve savunulması mümkün değil senin işin yapman gerekenler Boey in satıldığı gün belliydi eksiklerin ve gidecekler hepsi belliydi bir daha geri gelmemek üzere takımın adını ağızlarına almamak üzere acilen gitmelisiniz

bana karsı atılan msjları begenıyor

onunla ugrasınca aglıyor

coluk cocuk boşver
Şikayet etmek ne zamandır ağlamak olmuş?Çocuk gibi uğraşan ve rahatsız eden sensin.Suçsuz yere Konu'dan atıp avatar siliyosan şikayet edilirsin tabii ki.Ve sürekli ben sana 1 şey yazmadan alıntılayarak veya normal 1 şekilde laf atan da sensin.Şikayet Konusu'nda adminin kararı kimse kimseye karışmayacaktı ki sen sevap vermediğim hâlde laf attın.Gerçekte karşımda olacaktın ki bu sözleri diyemezdin..

Çare Belli

1000107591.webp

Bakın arkadaşlar zalewskiyi mourinho ofansif ortasahadan sol kanat beke çevirdi fenerde pereira ferdi sol kanat ve ofansif ortasaha oynuyordu sol kanat beke çevirdi perisic aynı şekilde beke çevrildi simeone correirayı sol kanat beke çevirdi ulan hatta ofansif ortasaha lincoln bile fenerde sol beke evrildi bizim hocada bi zahmet birilerini çevirsin keyfe keder ben 3 lü oynayacağım deyip bütün kanatları sattırdı bi zahmet çözüm bulsun daha böyle onlarca örnek veririm şu paralara yazık bunlar Galatasarayın parası bizim geleceğimiz

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halı sahaya gittik geldik hala transfer yok

sol kanat bek ve 8 numara karışık oynadım

Elinde 20 milyonun var diyelim
Fransa'dan Brezilya'dan Arjantin'den 2 tane 10 milyona oyuncu çek
Otur izle, 4 gündür zalewski ile uğraşıyoruz
Krizi yönetemeyip böyle de bir oyuncu havuzun yoksa hiç bu işlere kalkışma zaten
Bu tamamen iş bilmezlik
4 günlük Roma Tatili skandal

Taraftarlar umurlarında değilki , takımda öyle, çok kötü bi yönetime denk geldik , bu senede şampiyon olsaydık kimse durduramazdı bizi , yazık olacak yeminle
Bu sezon şampiyonluk demek, beşiktaş'ın rafa ve immobile'ye verdiği fahiş yıllıkların girmesi demekti, aynı şekilde fenerinde harcadığı milyon eurolar ve mourinhosu.

körün değneğini bellediği gibi aynı adamlara takılı kalmaktan bıkmadılar. daha 10 gün önce aynı senaryoyu yaşadık akıllanmadılar. forumdan 3 kişi seçseydik bunlardan iyi transfer yapardı.

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikayet etmek ne zamandır ağlamak olmuş?Çocuk gibi uğraşan ve rahatsız eden sensin.Suçsuz yere Konu'dan atıp avatar siliyosan şikayet edilirsin tabii ki.Ve sürekli ben sana 1 şey yazmadan alıntılayarak veya normal 1 şekilde laf atan da sensin.Şikayet Konusu'nda adminin kararı kimse kimseye karışmayacaktı ki sen sevap vermediğim hâlde laf attın.Gerçekte karşımda olacaktın ki bu sözleri diyemezdin..
Çıkar göster dedim yine laf ebeliği. Bende baktım iddiaları asılsız. He he de geç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt