- 3 Temmuz 2012
- 137.981
- 86.848
- 5.338
Çıkar göster
muratları karıştırmıssın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkar göster
Zaten yedigimiz kadar yedik bundan sonra zevk almaya bakmaliyiz.Ondan da mı red yiyelim.
Şikayet etmek ne zamandır ağlamak olmuş?Çocuk gibi uğraşan ve rahatsız eden sensin.Suçsuz yere Konu'dan atıp avatar siliyosan şikayet edilirsin tabii ki.Ve sürekli ben sana 1 şey yazmadan alıntılayarak veya normal 1 şekilde laf atan da sensin.Şikayet Konusu'nda adminin kararı kimse kimseye karışmayacaktı ki sen sevap vermediğim hâlde laf attın.Gerçekte karşımda olacaktın ki bu sözleri diyemezdin..bana karsı atılan msjları begenıyor
onunla ugrasınca aglıyor
coluk cocuk boşver
Taraftarlar umurlarında değilki , takımda öyle, çok kötü bi yönetime denk geldik , bu senede şampiyon olsaydık kimse durduramazdı bizi , yazık olacak yeminleInsanda azicik beyin olmali yoksa bu hayat zor. Bizde boyle soylemekle kaliyoruz, taraftarlarin ruh halini bozuyorlar iste.
Bu sezon şampiyonluk demek, beşiktaş'ın rafa ve immobile'ye verdiği fahiş yıllıkların girmesi demekti, aynı şekilde fenerinde harcadığı milyon eurolar ve mourinhosu.Taraftarlar umurlarında değilki , takımda öyle, çok kötü bi yönetime denk geldik , bu senede şampiyon olsaydık kimse durduramazdı bizi , yazık olacak yeminle
@Oral Sevmez yazik olacak sana rts. Görunuṣe göre bardak taṣti artik. Kolla kendini
Floryayi duyan bütün sırtlan ordusu aday olurSonraki başkan Adnan Polat olursa, uzun bir süre Galatasaray takip etmeyi bırakırım muhtemelen.
Çıkar göster dedim yine laf ebeliği. Bende baktım iddiaları asılsız. He he de geç.Şikayet etmek ne zamandır ağlamak olmuş?Çocuk gibi uğraşan ve rahatsız eden sensin.Suçsuz yere Konu'dan atıp avatar siliyosan şikayet edilirsin tabii ki.Ve sürekli ben sana 1 şey yazmadan alıntılayarak veya normal 1 şekilde laf atan da sensin.Şikayet Konusu'nda adminin kararı kimse kimseye karışmayacaktı ki sen sevap vermediğim hâlde laf attın.Gerçekte karşımda olacaktın ki bu sözleri diyemezdin..