Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok haklısın Barışı sağ kanatta kullandığımız senaryoda Yusuf ve yunusun sağ kanat olduklarını düşünürsek, sol kanatta yapamama ihtimalleri var bu dar kadroda transfer gelmeyecekse kesinlikle kalmalı . Okan denemez ama sol kanatta kaza bela kullanırsa ikisinden de iyi oynar.yav halili niye gonderıyonuz
bu adam sol kanatta oynar
Yusuf Demir ya da Yunus parlamazsa bu sezonu 3. bitiririz gibi duruyor maalesef
Çok haklısın Barışı sağ kanatta kullandığımız senaryoda Yusuf ve yunusun sağ kanat olduklarını düşünürsek, sol kanatta yapamama ihtimalleri var bu dar kadroda transfer gelmeyecekse kesinlikle kalmalı . Okan denemez ama sol kanatta kaza bela kullanırsa ikisinden de iyi oynar.
Beyler kil dönmesi nasil gecer doktor gotunde bir yumru var dedi. Ameliyat %100 diyor ama korkudan baska yontemler ariyorum.
(Konu disi oldu gerci transferde yok zaten)
Her saat için bedel bu oda en ucuzlarındanyanlıs
Kalırsa görüşürüz Yunus ve yusuftan formayı kapıyor muhalil herhangi bir mevkide kimseden iyi oynayamaz
dünyanın en kötü topçusu herif
Kendilerini bu saatten sonra kimse kurtaramaz.Laurente + Çukumeka gelirse kendilerini kurtarırlar yoksa yolun sonu istifa
bi hazırlık macında girdikten sonra iyiydi soldaÇok haklısın Barışı sağ kanatta kullandığımız senaryoda Yusuf ve yunusun sağ kanat olduklarını düşünürsek, sol kanatta yapamama ihtimalleri var bu dar kadroda transfer gelmeyecekse kesinlikle kalmalı . Okan denemez ama sol kanatta kaza bela kullanırsa ikisinden de iyi oynar.
Birakin su kelleri yav, ben bakmiyorum artik.Bak bak hala gardiye giydiriyorlar
Normal şartlarda Fatih Hocanin dönemi bitti ama Fatih hoca bu yönetime gelmez.Yahu Gedsonu Cenk menajeri için almamış OLAYA GEL OLAYA… Bu Cenki sktr edebilece tek adam FATİH TERİMDİR. Fatih hocayı bir dönemlik getir temizliği yapsın yine yeter
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bırak gelsin elde adam yok belki 1 2 gol atarda trabzon macındaki zaha etkisini görürüzlauriente gelirse kadroyu hepten bok etmiş oluruz
vallahi kafayı yiyeceğim